«Farmen» 2017:

- Hæ, er jeg i avisene?

Interessen for den utslåtte «Farmen»-deltakeren Line Suomalainen (55) er stor på sosiale medier. Selv har hun ikke fått med seg oppstyret.

I SVERIGE: Kommentarfeltene har stått i fyr og flamme etter at Line Suomalainen (55) måtte takke for seg i «Farmen» i går. Selv forteller 55-åringen at hun ikke har registrert tilbakemeldingene, da hun befinner seg i Sverige. Foto: Alex Iversen / TV 2
I SVERIGE: Kommentarfeltene har stått i fyr og flamme etter at Line Suomalainen (55) måtte takke for seg i «Farmen» i går. Selv forteller 55-åringen at hun ikke har registrert tilbakemeldingene, da hun befinner seg i Sverige. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Line Suomalainen (55) klarte å markere seg i årets «Farmen»-sesong, til tross for at hun røk ut søndag, som den første av de totalt 14 deltakerne.

Ut ifra kommentarfeltene å dømme er 55-åringens exit en lettelse for noen, og en stor skuffelse for andre. Særdeles mange ville nemlig se den frittalende finnmarkingen videre i konkurransen.

«Fabian at Line røk ut. Har ledd så mye av hennes sprell. Det er ingen av de andre som byr så mye på seg selv. Underholdninga borte nå.»

«Så trist at Line røyk ut. En fargeklatt som jeg jeg gjerne ville hatt med videre. Blir kjedelig uten henne. Deilig med slike mennesker som ikke er redd for å vise gode og dårlige sider!», heter det i noen av tilbakemeldingene.

- Ikke sett en skit

Andre mener imidlertid at 55-åringen fikk som fortjent, spesielt etter å ha rappet mat i smug og for å ha havnet i munnhoggeri med de andre på gården.

Suomalainens friske kommentarer og freidige påfunn foran tv-kameraene ble tydelig registrert av både deltakere såvel som tv-seerne.

Det har blant annet ført til store overskrifter i mediene. Selv om 55-åringen har engasjert stort her til lands, forklarer Suomalainen at hun ikke har registrert den heftige aktiviteten i de ulike kommentarfeltene, da hun befinner seg i utlandet.

- Hæ, er jeg i avisene? Det har jeg ikke fått med meg, jeg har ikke sett en skit, sier Suomalainen til Se og Hør og fortsetter:

- Jeg er i Sverige og restaurerer et hus, og har egentlig ikke peiling på hva som ellers skjer der ute. Jeg klarte riktignok å få med meg episoden i går, men har ellers tenkt ganske lite på «Farmen» den siste tida, egentlig. Jeg sitter her helt uberørt, og godt er sikkert det.

MÅTTE TAKKE FOR SEG: Line Suomalainen (55) tapte tvekampen og ble den første til å forlate årets «Farmen»-sesong. Foto: TV 2
MÅTTE TAKKE FOR SEG: Line Suomalainen (55) tapte tvekampen og ble den første til å forlate årets «Farmen»-sesong. Foto: TV 2 Vis mer

- Så du har ikke registrert eventuelle reaksjoner eller tilbakemeldinger, heller?

- Jeg har fått et par telefoner, men det har vært ganske stille. Jeg ser at jeg har rundt 370 meldinger i innboksen på Facebook, men har ikke sett så mye på dem. Det virker stort sett å være hyggelige tilbakemeldinger. Er det noe stygt der, så javel. Jeg tenker ikke noe på det, jeg er meg selv og sånn er det.

- De beste ryker først

Lenge så det ut til at tvekampen, der Suomalainen konkurrerte mot sykepleier Sunniva Dortea Thorsen (30), ville falle i førstnevntes favør.

55-åringen var nemlig overlegen gjennom hele sleggekonkurransen, der målet er å være den raskeste til å slå fem nagler ned i en stokk. Men - som programleder Gaute Grøtta Grav påpekte i forkant av konkurransen - må halvmånene på hver side av naglene være i kontakt med treet for at oppgaven skal bli godkjent.

Thorsen var ikke mer enn halvveis da Suomalainen annonserte at hun hadde fullført konkurransen. Så kom sjokkbeskjeden:

Én av 55-åringens nagler var underkjent. Dermed gikk seieren automatisk til motstanderen.

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Her viser han fram de få tingene han får ha med seg hundre år tilbake i tid. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

- Jeg driter i det

Nå som Suomalainen har fått sortert sine erfaringer inne på gården, tar hun det ikke så tungt.

- Det spiller ingen rolle at jeg røyk ut, jeg tar det med et smil. De beste ryker alltid først, mener hun.

Da Dagbladet snakket med finnmarkskvinnen etter exiten, fortalte 55-åringen at hun hadde registrert enkelte negative slengbemerkninger fra tv-seere i sosiale medier. Likevel understreker Suomalainen at hun ikke lar seg pille på nesa.

- Jeg driter i det. Sånt må man regne med når man stiller seg i lyset, konstaterte hun, og la til:

- «Farmen» er en uke jeg ikke får igjen, og det har ikke vært en dårlig erfaring. Jeg har fått oppleve sørlandsidyllen og stiftet mange nye bekjentskap. Det er et minne for livet som kan puttes i ryggsekken.

LES OGSÅ: Sjokkerer med Instagram-video.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer