Kristian Skard og Hadia Tajik:

Hadia Tajik holdt forlovelsen hemmelig

- Kristian gikk ned på kne og fridde like før påske.

FORLOVET: Hadia Tajik og tidligere Dagens Næringsliv-journalist Kristian Skard skal gifte seg. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FORLOVET: Hadia Tajik og tidligere Dagens Næringsliv-journalist Kristian Skard skal gifte seg. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november ble det kjent at tidligere politisk journalist i Dagens Næringsliv, Kristian Skard (47) og Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik (35), er et par.

Nå melder VG at Skard har fridd til Tajik - og fått ja. Førstnevnte gikk ned på kne like før påske, og overfor Se og Hør forklarer Tajik at det kom som en stor overraskelse.

- Rørende

- Det var veldig fint og rørende da Kristian fridde. Jeg trodde vi skulle gjøre helt vanlige ting, og kom usminket i slitte olabukser og svart genser da vi skulle ses. «Neste gang må du si fra først så jeg kan pynte meg litt», lo jeg etterpå, sier 35-åringen til Se og Hør.

- Hadia er tvers igjennom ærlig og snill. Det var lett å velge å fri til henne, legger Skard til.

PÅ RØD LØPER: Hadia Tajik og Kristian Skard under Idrettsgallaen i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Hadia Tajik og Kristian Skard under Idrettsgallaen i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det nyforlovede paret forteller at de så langt ikke har bestemt seg for hvor og når bryllupet vil finne sted.

Fant tonen på fest

Som journalist i Dagens Næringsliv sto Kristian Skard bak flere av avsløringene i Giske-saken. De to har understrekt at forholdet på daværende tidspunkt var utelukkende profesjonelt. Tajik bekreftet forholdet til Skard overfor VG i november og sier de fant tonen under en hagefest i juni - seks måneder etter at ovennevnte sak var avsluttet.

- Det var første gangen vi hadde en samtale som ikke var avmålt og jobbrelatert. Og vi snakket sammen nesten hele kvelden, og jeg ble overrasket over hvor fint jeg syntes det var. Hvor lett samtalen gikk. Og hvor riktig det føltes, fortalte Tajik til VGom forholdet i november.

Siden nyheten ble kjent, har de to vist seg fram ved en rekke anledninger. Blant annet var de sammen under utdelingen av Nobels fredspris, og ble seinere observert i festlig lag på et utested i Strøget i Oslo, da Skard feiret sin bursdag.

Også i mars ble de fotografert sammen igjen, da paret deltok på feiringen av politikerlegenden Martin Kolbergs 70-årsdag på Stortinget.

Både Tajik og Skard har tidligere vært gift. Sistnevnte tok ut separasjon fra sin tidligere kone i fjor vinter, mens Tajik og hennes eksmann, Høyre-politiker Stefan Heggelund, tok ut skilsmisse i februar 2016.

LES OGSÅ: - Her er sannheten. Jeg føler meg helt forferdelig syk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer