Haddy N'Jie

Haddy trekker seg fra Facebook

Datteren Maria (1) er det aller viktigste.

PREMIERE: I mai dukket Trond Giske og Haddy N'jie opp på den røde løperen sammen, i forbindelse med premieren på den nye animasjonsfilmen «Richard Storken», hvor Haddy har en av stemmene til karakteren. Foto: Andreas Fadum / Se og hør
PREMIERE: I mai dukket Trond Giske og Haddy N'jie opp på den røde løperen sammen, i forbindelse med premieren på den nye animasjonsfilmen «Richard Storken», hvor Haddy har en av stemmene til karakteren. Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer
Publisert

TV-profilen Haddy N'jie (37) ble mamma for første gang da hun og samboeren Trond Giske (50) i fjor vår kunne ønske lille Maria velkommen til verden.

Nå har datteren blitt ett år og er en aktiv liten krabat. Haddy prioriterer knallhardt for å få mest mulig tid med hjerteknuseren sin.

I mai bestemte hun seg for å logge av Facebook.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Haddy N'Jie. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Haddy N'Jie. Faksimile: Se og Hør Vis mer

– Kjære venner! Jeg er overveldet. Hele tiden. Av kjærlighet og utmattelse, glede og bekymring. Jeg er rett og slett mamma. Akkurat nå er det ikke plass til Facebook. Jeg tar herved en pause og kommer dessverre ikke til å svare på meldinger eller andre henvendelser før jeg får hodet over vannet, skrev Haddy i sitt «avskjedsinnlegg».

Måtte ta et valg

Når Se og Hør møter programlederen under lanseringen av «Sommeråpent», utdyper hun hvorfor hun meldte seg ut av det sosiale mediet, der 3,4 millioner nordmenn er med.

– Jeg har fått veldig mye ut av å få kontakt med folk gjennom Facebook, men det koster tid og krefter. Jeg måtte ta et valg: Hvem er viktigst, akkurat nå? Og det er ikke så vanskelig å svare på det.

– Det ble familien fremfor Facebook?

– Ja. De få kveldstimene etter at Maria har sovnet, har jeg alltid ting jeg skal gjøre.

– Dramatisk for folk

I sommer skal Haddy lede «Sommeråpent» på NRK og forberede seg til å spille Fantine i musikalen «Les Misérables», som settes opp på Folketeateret i Oslo til høsten.

Da blir det ikke lengre tid til å svare på alle henvendelsene som kommer på Facebook – selv om de nesten utelukkende er hyggelige.

– Det er mange som har tatt kontakt med meg etter det innlegget og sagt at de skjønner meg. Det er dramatisk for folk å melde seg ut av Facebook, en sosial død, liksom. Men det tenker ikke jeg, smiler småbarnsmoren.

LES OGSÅ: - Var helt sikker på at Maria skulle dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer