Haddy N'jie og Trond Giske er blitt foreldre

Ventetiden er endelig over for stjerneparet.

BABYLYKKE: Haddy N'jie og Trond Giske kunne endelig ønske et nytt familiemedlem velkommen til verden.  Foto: Frode Thingstad, Se og Hør
BABYLYKKE: Haddy N'jie og Trond Giske kunne endelig ønske et nytt familiemedlem velkommen til verden. Foto: Frode Thingstad, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september i fjor avslørte programleder og musiker Haddy N'jie (36) at hun og politiker Trond Giske (49) ventet sitt første barn sammen.

Og alt gikk som det skulle for paret, og de kan endelig juble over å ha ønsket et nytt medlem velkommen til familien. De annonserte selv nyheten på Facebook og Instagram.

«Lillejenta kom til verden i går ettermiddag. Takknemlige foreldre og glad storesøster gleder seg over det nye familiemedlemmet» skriver Giske.

Lillejenta kom til verden i går ettermiddag. Takknemlige foreldre og glad storesøster gleder seg over det nye familiemedlemmet.

Posted by Trond Giske on Friday, April 1, 2016

«Tenk det! Vi er friske, glade og enormt takknemlige» skriver Haddy på Instagram under et bilde av en sykehus-lapp der det står:

Jeg er: Mona Haddy Jatou og Tronds jente.

Født: 31.03.2016. Kl: 15.48

Vekt: 3870

Lengde: 53.

Tenk det! Vi er friske, glade og enormt takknemlige.

Et bilde publisert av Haddy N'jie (@barehaddy)

Saken fortsetter under bildet. 

POPULÆR: Haddy N'Jie har mange talenter og de siste årene har den jordnære 36-åringen gjort stor suksess som programleder for flere programmer på NRK.  Foto: NTB scanpix
POPULÆR: Haddy N'Jie har mange talenter og de siste årene har den jordnære 36-åringen gjort stor suksess som programleder for flere programmer på NRK. Foto: NTB scanpix Vis mer

Klar for pappaperm

For Haddy er den nye verdensborgeren hennes første barn, mens Giske har tenåringsdatteren Una fra et tidligere forhold. 

Nylig avslørte Ap-nestlederen at han gledet seg enormt til å bli pappa igjen. 

- Jeg skal ta en lang pappaperm. Det blir vel en gang i løpet av vinteren 2017, fortalte han til VG i jula.

Samtidig delte Giske at han også er klar til å brette opp ermene over stellebordet.

- Ja, å skifte bleier blir en del av hverdagen min de neste årene (...) Det er en selvfølge at vi pappaer tar vår del av småbarnsstellet, sa han til avisen. 

Saken fortsetter under bildet.

KULTURPERSONER: Haddy og Ap-politiker Trond Giske har vært et par siden 2014.  Foto: NTB scanpix
KULTURPERSONER: Haddy og Ap-politiker Trond Giske har vært et par siden 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vennskapet utviklet seg

Stjerneparet var nære venner i flere år, men i 2014 oppsto det varme følelser mellom turtelduene. Det bekreftet paret overfor Se og Hør den sommeren.

Paret har holdt en relativt lav profil når det gjelder forholdet, men Haddy har tidligere åpnet seg til VG Helg om hvordan de to falt for hverandre. 

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss», sa 36-åringen til avisen.

Se Haddy N'Jie snakke med Seoghør.no om hvordan hun ble sjøsyk på jobb i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Ble pappa i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer