Haddy N'jie ble alvorlig syk av å jobbe for mye

- Levra mi sluttet å fungere, jeg klarte ikke å gå, sier Haddy N'jie.

OVERARBEIDET: Haddy er en av landets mest profilerte programledere. I fjor ble hun alvorlig syk etter å ha jobbet for mye.  Foto: Andreas Fadum
OVERARBEIDET: Haddy er en av landets mest profilerte programledere. I fjor ble hun alvorlig syk etter å ha jobbet for mye. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programleder og artist Haddy N'jie (35) gjør stor suksess både på skjermen og på scenen. Men i årsskiftet 2013/2014 ble hun alvorlig syk etter å ha kjørt seg selv for hardt.

- Jeg kollapset på flyet hjem fra en jobb i Bergen. Jeg besvimte, og da jeg våknet tenkte jeg «dette må ingen få se». Men i det jeg reiste meg så jeg at jeg hadde kastet opp over alt. Og så mistet jeg bevisstheten igjen, sier Haddy til Dagbladet Magasinet.

Da flyet landet ble hun sendt med ambulanse til sykehus, men bare kort tid etter var hun i full gang igjen.

KJÆRESTEN: Haddy og Trond Giske ble kjærester i 2014. Her er han fotografert sammen med datteren Una (11) på Kon-Tiki-premieren.  Foto: Stella Pictures
KJÆRESTEN: Haddy og Trond Giske ble kjærester i 2014. Her er han fotografert sammen med datteren Una (11) på Kon-Tiki-premieren. Foto: Stella Pictures Vis mer

Klarte ikke å gå

I månedsskifte februar/mars ble Haddy skikkelig dårlig igjen, og legene mente hun hadde en kraftig influensa, men symptomene ble bare verre og verre.

- Jeg svimte av, kastet opp, klarte ikke å spise. Levra mi sluttet å fungere, jeg klarte ikke å gå. Jeg fikk ti kilo vann som ikke ville ut av kroppen min. Jeg var helt oppblåst, forteller til Dabladet Magasinet.

Hun understreker at hun i år prøver å ta det roligere når hun ikke jobber.

Forelsket

I fjor sommer kunne Se og Hør avsløre at NRK-programlederen og Ap-politiker Trond Giske (47) hadde blitt kjærester.

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss», har Haddy uttalt til VG Helg.

Nå er Haddy aktuell med platen «Nattblomst», som lanseres 18. februar.

LES OGSÅ: - Det var ikke noe "første blikk"-greie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer