BEKYMRET: Haddy Njie forteller i et nytt intervju med VG at hun vil holde sine negative sider unna datteren, og at hun nå forsøker å jobbe med seg selv. Foto: Tore Skaar
BEKYMRET: Haddy Njie forteller i et nytt intervju med VG at hun vil holde sine negative sider unna datteren, og at hun nå forsøker å jobbe med seg selv. Foto: Tore Skaar Vis mer

Haddy Njie og Trond Giske:

Haddy avslører sin bekymring for datteren

«Kvelden før kvelden»-programlederen åpner seg opp om livet som mamma.

Publisert

(Se og Hør): Haddy Njie (38) og samboeren Trond Giske (51) ble i mars i fjor foreldre for første gang, da datteren Maria kom til verden.

Til VG sier Haddy at mammarollen til tider kan være en utfordring.

Hun har ved flere anledninger vært åpen om at det ikke har vært bare bare å bli mor for henne. Omveltningen var stor. Maria kom til verden med et hastekeisersnitt, og de første ukene var søvnløse og vonde for NRK-profilen. Depresjonen kom sigende.

MED I KORTFILM: Haddy N'jie er én av tre kjente kvinner som dukker opp i kortfilmen «Skriften på veggen». Video: Robert Rønning Vis mer Vis mer

Nå sier hun at hun er redd for å gi for mye av seg selv til den lille jenta.

- Jeg er bekymret for at Maria skal arve min selvforakt og mitt tunge sinn. Det er derfor jeg jobber så mye med meg selv nå, sånn at jeg skal ha kontroll når mørket siver ut og forgifter folk rundt meg, sier hun til VG og fortsetter:

SMÅBARNSFORELDRE: Haddy og Trond har datteren Maria sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og hør
SMÅBARNSFORELDRE: Haddy og Trond har datteren Maria sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer

- Jeg er kommet ganske langt. Tidligere fikk jeg profesjonell hjelp, nå leser jeg veldig mye selv for å lage kartet som skal guide meg videre.

I år skal Haddy og Ingrid Gjessing Linhave (40) igjen lede «Kvelden før kvelden» på NRK, et program som historisk sett samler en tredjedel av befolkningen foran skjermen.

Vennskapet utviklet seg

Trond og Haddy var nære venner i flere år, men i 2014 oppsto det varme følelser mellom turtelduene. Det bekreftet paret overfor Se og Hør den sommeren.

Paret har holdt en relativt lav profil når det gjelder forholdet, men Haddy har tidligere åpnet seg til VG Helg om hvordan de to falt for hverandre.

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss», sa 36-åringen til avisen.

I nyeste nummer av Se og Hør avslører Haddy at det er Trond som er den ivrigste av de to til å pynte til jul.

Trond er mye verre enn meg. Han pynter ALT til jul. I år hadde han så lite tid at han gjorde det om natten.

- Jeg våknet av lyder i stua og der sto han med julestjerne og nisser i full gang med å pynte! ler Haddy.

LES OGSÅ: - Det er sunt å være redd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer