SKANDALEBEFENGT: Amy har blitt sommerens snakkis etter å ha lagt seg inn på rehab etter en overdose. Nå snakker eks-elskeren ut... Foto: AP/Scanpix
SKANDALEBEFENGT: Amy har blitt sommerens snakkis etter å ha lagt seg inn på rehab etter en overdose. Nå snakker eks-elskeren ut... Foto: AP/ScanpixVis mer

- Hadde vill sex med Amy

Amy sier ikke no, no, no til verken sex eller S/M, forteller artistens eks-elsker.

SEHER.NO: Kvinnenes svar på sjokkrocker Pete Doherty (28), Amy Winehouse (23), elsker S/M, skal vi tro en av eks-elskerene hennes.

Johnny Headlock (27), som jobber som Dohertys assistent, påstår at han tilbrakte en vill natt sammen med butikktyven Winehouse - mens hun var sammen med en annen.

Headlock, som egentlig heter Jonathan Jeannevol, sier at han møtte Amy via felles musikkvenner i London i fjor.

- Hun var vill. Hun holdt det gående i flere timer, hun fikk aldri nok. Vi må ha forsøkt fem eller seks posisjoner, men hun liker best å være på topp, avslører han til News Of The World.

Han påstår at jenta var helt avhengig av sex, og de hadde mange hete netter sammen før hun giftet seg med Blake Fielder-Civil (23).

MTV Video Music Awards-nominerte Amy  visste hva hun ville.

- Hun sørget for mye lyd, og elsket å bli dasket på rumpa. Det var veldig rock 'n' roll!

Han sier også at Winehouse, som nylig oppholdt seg på rehab i 48 timer, fikk med seg en liten souvenir etter den første natten:

- Den første kvelden brukte jeg Spider-Man-boksershorts, og hun sa at de var fantastiske. Faktisk tok hun de med seg som souvenir!

Vil du ha Amy Winehouse' "Rehab" som som ringetone på din egen mobil? Send STRUE 21784 til 2084 (35 kr.)

LES OGSÅ: Jolie hadde S/M-sex