«Sommerhytta»:

- Hadde verken strøm eller vann

Alt gikk ikke helt etter planen da Jerry Johansson og Jeanett Fjeldstad skulle bygge drømmehytta.

RØPER: Jerry Johansson og Jeanett Fjeldstad røper detaljer fra «Sommerhytta»-deltakelsen. Foto: Espen Solli / TV 2
RØPER: Jerry Johansson og Jeanett Fjeldstad røper detaljer fra «Sommerhytta»-deltakelsen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

TV 2-programmet «Sommerhytta» ble raskt en seerfavoritt da den første sesongen rullet over skjermene i 2017. I sesong fire var ekteparet Jeanett Fjeldstad (43) og Jerry Johansson (42) et av deltakerparene som kjempet om å vinne sin egen sommerhytte.

Under programmet måtte de fire deltakerparene karre seg gjennom flere tøffe utfordringer og konkurranser. Til slutt måtte ekteparet nøye seg med en andreplass, rett bak vinnerne Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24).

Nå, over to år senere, kan Fjeldstad avsløre til Se og Hør at det er flere kritikkverdige ting som ikke ble vist på TV.

- Alt ble tungt

Både Fjeldstad og Johansson sitter stort sett med gode minner fra sesongen deres. Det var imidlertid flere detaljer som TV-seerne ikke fikk med seg under sesongen, og overfor Se og Hør avslører førstnevnte hvordan det faktisk var da de bygget hytta.

- Alle de andre hyttene hadde både strøm, vann og kloakk, men det hadde ikke hytta til meg og Jerry. Så det er mye som skjedde der ute som ikke tåler dagens lys, sier Fjeldstad.

I oppstarten var det fire forskjellige hytter, men to av dem var imidlertid ikke klare for filminnspilling, da de ikke var godkjent fra kommunen. Dermed måtte det bygges to nye på to-tre uker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.