Isabella Löwengrip og Paul Sundvik:

- Hadde ventet meg en selvopptatt kvinne

Bryter tausheten om forholdet til influenseren

SNAKKER UT: For kort tid siden avslørte Isabella Löwengrip identiteten til hennes nye kjæreste Paul Sandvik. Nå snakker sistnevnte ut om forholdet. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: For kort tid siden avslørte Isabella Löwengrip identiteten til hennes nye kjæreste Paul Sandvik. Nå snakker sistnevnte ut om forholdet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I juni overrasket den svenske bloggdronningen Isabella Löwengrip (29), da hun avslørte at hun hadde funnet kjærligheten på ny med en ukjent mann. Det var først forrige uke det kom frem at Isabellas utkårede var den 52 år gamle kunstneren og undervannsfotografen Paul Sandvik.

«Når livet plutselig snur og man møter sitt livs store kjærlighet», skrev toppbloggeren sammen med et bilde av de to som kysser på båttur.

Til Expressen delte 29-åringen ytterligere detaljer om sitt nye forhold, hvor hun blant annet kunne røpe at de møttes gjennom en felles venn og at de knapt hadde vært atskilt siden første dagen de møttes.

Overfor den svenske avisen innrømmet Löwengrip at det hadde gått fort i svingene, men påpekte at man merker det når man finner en person man ikke kan leve uten.

Lene Orvik deler åpenhjertig om fortiden i sin nye podcast, men når det kommer til kjærlighetslivet sitt i dag, er hun hakket mer hemmelighetsfull. Vis mer

Lovpriser kjæresten

Sandvik på sin side har vært ordknapp om forholdet til sin 23 år yngre utkårede, men nå har han brutt tausheten overfor Aftonbladet.

Av den svenske avisen får 52-åringen spørsmål om hva han føler for den svenske toppbloggeren, noe han synes det er vanskelig å svare kortfattet på.

- Jeg ble overrasket av at Isabella er så ydmyk og jordnær. Jeg hadde ventet meg en selvopptatt kvinne med en selfiestang fremme døgnet rundt. I stedet er det jeg som kan skryte av å ta bilder av henne. Hun har en så fantastisk positiv energi og fin humor, skriver han i en e-post til avisen.

52-åringen innrømmer at han i starten hadde litt «noia» for at forholdet mellom dem skulle bli kjent for offentligheten, men at han nå er blitt komfortabel med det.

Kjæresterykter: Morten Botten havnet i en Jodel-storm etter at noen, ved en tilfeldighet, filmet en samtale han hadde på fest. Nå svarer han på ryktene. Vis mer

Overfor Aftonbladet røper Sandvik også parets planer for sommerferien.

- Vi skal, som mange andre, tilbringe sommeren i Sverige. Jeg reiste ofte utenlandsk tidligere, men sommeren i Skandinavia er noe helt spesielt for meg. Isabella og jeg er adrenalinjunkies, forklarer han.

- Som en film

Isabella Löwengrip holder heller ikke igjen når det kommer til å rose kjæresten sin opp i skyene. I en nylig episode av podkasten sin ved navn «Isabella söker Sheila», som hun har sammen med Sheila Arnell, snakker hun svært varmt om Sandvik, ifølge Aftonbladet.

Löwengrip forteller blant annet om at hun og Sandvik ligger våkne om natten og snakker til morgengry. Hun beskriver også hver dag sammen med ham som en film.

FORELSKET: Isabella Löwengrip holder ikke kortene tett til bryster når det kommer til å snakke om forholdet til sin nye flamme. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Isabella Löwengrip holder ikke kortene tett til bryster når det kommer til å snakke om forholdet til sin nye flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Også elsker jeg at han er veldig, hva skal jeg si, han er veldig mystisk og har mange sider, forteller hun.

I løpet av podkastepisoden får den svenske toppbloggeren også spørsmål om hun føler at Sandvik kan få henne til å tenke annerledes.

- Ja, bare det med å ikke føle seg alene, at det er en person som går under huden på meg, svarer Löwengrip.

Før Löwengrip fant kjærligheten på ny har hun vært gjennom både økonomisk trøbbel og psykiske problemer. I januar toppet det hele seg, da hun og kjæresten Erik Selin (52) bestemte seg for å gå hver til sitt.

TURTELDUER: Jenny Hagen og Emil Wille fra «Paradise Hotel» har hatt en flørt den siste tiden, men nå er de endelig kjærester. I en episode av «Studio Paradise» på Viafree avslører Jenny årsaken til hvorfor de først fant tonen etter endt innspilling. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

Et tøft valg

Bruddnyheten delte Löwengrip selv på Instagram, hvor hun ikke la skjul på at det var et tøft valg. Hun påpekte likevel at hun var svært takknemlig for at de kunne beholde vennskapet.

Det var i september i fjor at 29-åringen kunne røpe at hun hadde funnet kjærligheten igjen, to år etter skilsmissen med Odd Spångberg (32) - som hun var gift med i fem år.

Erik Selin er for øvrig eiendomsmilliardær, og blant Sveriges rikeste. Han ligger på plass nummer 1063 på Forbes liste over verdens rikeste mennesker.

Da forholdet mellom Löwengrip og Selin ble kjent, la ikke førstnevnte skjul på at hun hadde jobbet for det.

- Det er virkelig sånn at man må lande selv for at man skal kunne lande med en annen person. Nå er jeg der og er klar. Men herregud for en tålmodighet han har hatt med meg, skrev hun på bloggen sin den gang.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på kjæreste-stikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer