Vant «Torpet»:

- Hadde veldig dårlig samvittighet

Deltakeren kunne jublende sette fart tilbake til «Farmen»-gården.

VIDERE: Mandag sikrer Hege Bøkko, Tommy Sharif eller Asgeir Borgemoen seg en ny sjanse i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
VIDERE: Mandag sikrer Hege Bøkko, Tommy Sharif eller Asgeir Borgemoen seg en ny sjanse i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne saken inneholder spoilere for mandagens episode av «Torpet». Episoden ble lagt ut på TV 2 Sumo allerede natt til mandag.

Samtidig som kjendisene på «Farmen»-gården kniver om å kare seg til finaleuka, har de utslåtte deltakerne kjempet om å komme inn igjen på gården fra sidekonkurransen «Torpet».

Mandag er det finale, og nylig utslåtte Hege Bøkko (29) møter utfordrer Asgeir Borgemoen (48) og Tommy Sharif (34) i konkurransen som skal avgjøre hvem av dem som får en ny sjanse i kampen for tilværelsen.

Ble historisk

Etter en svært jevn kunnskapskonkurranse, med ti spørsmål fra gårdsboka, er det klart at sjefen over alle sjefer også regjerer på «Torpet». Borgemoen tok en knepen seier over Bøkko, og vant med bare ett poeng.

- Jeg hadde veldig dårlig samvittighet fordi jeg slo ut Tommy og Hege. Vi var så jevne alle tre, og krusa bare oppover, forteller han til Dagbladet.

Det betyr at han kan ta med seg sekken sin inn igjen på «Farmen»-gården, og har en ny sjanse til gå til topps i gårdskonkurransen.

- Det var helt fantastisk, det er jo alltid stilig å vinne noe. Også var det veldig gøy å skulle inn igjen etter å ha bli stemt ut, å komme inn å si «jeg er tilbake», forteller han og ler.

Borgemoen ble også historisk - det var første gang en utfordrer har kommet inn igjen på «Farmen»-gården etter å ha blitt sendt ut.

For Bøkko og Sharif betød det imidlertid slutten på «Farmen»-eventyret, og duoen ble derfor sendt hjem.

FULL FEST: I følge en av årets deltakere på «Torpet», fikk deltakerne meske seg i både tobakk og alkohol. Vis mer

Fikk pappanyhet på tv

Å skulle inn på «Farmen»-gården igjen ga likevel blandede følelser for 48-åringen. Da brevene ankom «Torpet» tidligere i uka ventet nemlig en helt spesiell overraskelse for tv-profilen - han skulle bli pappa.

- Det var helt sinnssykt. Jeg ble helt lykkelig overrumpla. Du sitter der og gjør greiene dine, så kommer det et brev. Så blir du revet totalt ut av det. Det var som om det dro meg opp i lufta, også bare henger jeg der. Det var en veldig kraftig følelse, beskriver Borgemoen, som fikk en datter med samboeren Heidi Ottesen Sandmo i januar.

Nyheten gjorde at han instinktivt ville reise hjem for å feire med kjæresten, men det kunne han ikke. Han forteller imidlertid at han fikk lov til å ringe hjem for å juble.

- Jeg ville bare dra derfra. Ikke fordi jeg ikke likte meg, men plutselig var det noe hjemme som var mye viktigere. Det var en veldig rar greie, sier han.

29. mars finner finalen i «Farmen kjendis» sted. Det blir imidlertid ikke med brask og bram som vanlig, ettersom finalefesten, i likhet med alle arrangementer, er avlyst som følge av coronaviruset.

LES OGSÅ: Dette krevde «Farmen»-kjendisene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer