- Hadde vært morsomt med en Lillebjørn-parodi

Viselegenden Lillebjørn Nilsen oppfordrer svigersønnen Anders Bye til å etterligne ham.

OPPFORDRER SVIGERSØNNEN: Lillebjørn Nilsen skulle gjerne sett sin kommende svigersønn, komistjernen Anders Bye, parodiere ham. Her er Nilsen med datteren og Byes forlovede Siri Nilsen.  Foto: Stella Pictures
OPPFORDRER SVIGERSØNNEN: Lillebjørn Nilsen skulle gjerne sett sin kommende svigersønn, komistjernen Anders Bye, parodiere ham. Her er Nilsen med datteren og Byes forlovede Siri Nilsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Komiker Anders Bye (28) har fått mye oppmerksomhet for sine morsomme parodieringer av kjendiser som Alexander Rybak, Jan Thomas, Jahn Teigen og Linni Meister.

Men -åringen, som denne høsten har hatt suksess med forestillingen «Bye og Rønning redder verden» med humormakker Jon Niklas Rønning, har tidligere fortalt til Seher.no at det er én person han aldri har turt å parodiere - og det er svigerfar Lillebjørn Nilsen (59).

Bye er forlovet med den legendariske gitarkameratens datter, musikeren Siri Nilsen (25), og humorstjernen tror det ville blitt litt for drøyt å erte på seg svigerfaren.

- Han er en veldig kul og raus fyr så jeg tror han hadde tatt det på strak arm, men kanskje det blir litt for tett kobling der likevel. Jeg vil gjerne ikke ha noen sensur på parodiene og redselen for at det hadde blitt litt sånn rar stemning ved middagsbordet er der, så tror jeg at jeg ligger unna det, sa Bye til Seher.no i fjor sommer, før han våget seg på en tisekunders parodi av svigerfaren.

Tirsdag var Siri og Lillebjørn Nilsen blant kjendisgjestene på førpremieren av filmen «Cornelis» på Klingenberg kino.

Se flere bilder fra premieren her!

Og da Seher.no spurte ham om hvorfor han tror svigersønnen lar være å parodiere ham, begynte han å humre.

- Jeg har hørt at han har sagt det da. Jeg vet ikke helt hvorfor egentlig, sier han til Seher.no. 

- Men Rolf Just Nilsen, som var en fantastisk skuespiller som kunne parodiere, sa det samme: «Lillebjørn, det er ikke mulig å parodiere deg», sa han. Men jeg tror nok Anders bare sier det for å være litt hyggelig mot svigerfar. 
 
Synes du han burde parodiert deg da?

- Ja, det hadde vært veldig morsomt det, absolutt! sier Nilsen.

Scenelegneden kunne også avsløre overfor Seher.no at han kjente Cornelis Vreeswijk, som onsdagens premierefilm handler om. Og at han derfor hadde ekstra store forventninger til filmen.

-  Vi omgikk hverandre og var kolleger og venner, sammen med Fred Åkerström og Torgny Björk og mange som figurerer i denne filmen. Så jeg gleder meg og har store forventninger, sier han. 

Etter visningen la han også ut et innlegg om filmen på sin Twitter-side, hvor han hyllet Hans-Erik Dyvik Husbys tolkning av den nederlandsk-svenske trubaduren.

«Hans-Erik Dyvik Husby er nesten skremmende bra som min gamle venn Cornelis i filmen», skriver Nilsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg kunne aldri lagt på meg 25 kilo


Se video av da Bye likevel forsøker seg på en liten parodi 2.10 ut i dette klippet:[obj:media:7921]