- Hadde vært kult på byen for 15 år siden

Harald Martin Brattbakk er «Norges tøffeste kjendis». Se video fra «71 grader nord» festen!

SEIERHERRE: Harald Martin Brattbakk er vinneren av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Her tar han en «seiers-pose» under finalefesten på SAS-hotellet mandag kveld.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SEIERHERRE: Harald Martin Brattbakk er vinneren av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Her tar han en «seiers-pose» under finalefesten på SAS-hotellet mandag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se videointervju med seierherren og de andre deltagerne fra finalefesten i Oslo nederst i saken!

Mandag var det endelig klart for finale i kjendisutgaven av «71 grader nord» på TVNorge.

Og de tre gjenværende deltagerne som skulle kjempe om å bli «Norges tøffeste kjendis», var da Harald Martin Brattbakk (39), Cato Zahl Pedersen (51) og Kristin Krohn Devold (48).

I den avsluttende episoden befant kjendisene seg på Margerøya, hvor de skulle testes i hurtighet, oppfinnsomhet og kommunikasjonsevner. De måtte også løse fire forskjellige oppgaver, hvor de to som gjorde det best fikk komme videre til finalerunden.

Cato Zahl Pedersen måtte dessverre se seg slått i første konkurranse, og måtte dermed forlate programmet, mens Kristin og Harald Martin kjempet om pallen.

Og etter en nervepirrende andredel, som blant annet involverte en vaiertur over et 300 meter dypt jur, var det tilslutt Harald Martin som stakk av med seieren og den gjeve tittelen «Norges tøffeste kjendis».


Den tidligere fotballstjernen var helt i ekstase etter at det ble klart at han hadde vunnet konkurransen, og under finalefesten på Radisson Blu Hotel Nydalen mandag kveld, innrømmet han at det var veldig stort å bli utnevnt «Norges tøffeste kjendis».

- Det er kjempeartig. Det har jo vært en lang stund med hemmelighetsholding. Nå er det heldigvis lov til å avsløre det, og jeg gleder meg til å kunne fortelle alle at jeg har vyunnet. Det er veldig artig at det nå blir kjent, sier han til Seher.no. 

Akkurat hva han skal bruke den nye tittelen til, er han imidlertid litt mer usikker på. 

- Ja, det er et godt spørsmål. Det er klart at den skal bli med på CV-en, men jeg tror ikke at den har så mye effekt på så veldig mange ting. Men man vet jo aldri. Jeg har hverfall funnet ut at jeg har en del egenskaper som fortsatt er sterke, og har funnet ut at jeg fortsatt har et konkurranseinnstinkt, og det er aldri feil å ha med seg, smiler han, og bryter ut i latter når Seher.no spør om han kommer til å bruke tittelen på byen. 

- Hadde det vært 15 år siden hadde det vært veldig kult. Akkurat nå tror jeg det er tre-åringen, åtte-åringen og ti-åringen hjemme som synes det er mest artig å ha en kul pappa. 

Flere av de andre deltagerne har tidligere uttalt at de trodde Harald Martin hadde en klar strategi under programmet.

Ifølge 39-åringen var det imidlertid ikke så veldig mye annet enn konkurranseinnstinket som førte han til topps.

- Jeg hadde definitivt som mål å være med, men jeg hadde også et mål om å vinne. Hvis jeg hadde sagt noe annet, så hadde jeg løyet. Så hvis man kan kalle det en strategi å ønske å vinne bestandig, så ja, da er det en strategi, men det stikker ikke noe dypere enn det, sier han.

Både Cato Zahl Pedersen og Kristin Krohn Devold måtte altså se seg slått av Brattbakk.
 
Men selv om de gjerne skulle stått på pallen, synes hverken Cato eller Kristin at det var bittert å ikke nå helt til topps.

- Det var ikke i nærheten av bitterhet, for det var bare en ren tilfeldighet. Jeg leda jo hele innspurten, helt til jeg plutselig på siste oppdraget mistet bilen min. Så da rykket de andre fra. Da måtte jeg smile litt da, og tenkte «javel, så det var på denne måten jeg skulle ryke», humrer Cato til Seher.no. 

Kristin på sin side, var bare glad for å nå så langt som hun gjorde.

- Nei, gjenom hvert eneste program tenkte jeg at «nå har du kommet så langt Kristin, at du ikke kan regne med mer». Jeg valgte heller å glede meg over å komme så langt. Jeg synes det var fantastisk, sier Kristin til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Se siste episode av kjendisversjonen av  «71 grader nord» på TVNorge mandag 17. mai klokken 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Det var helt uvirkelig

Se videointervju med seierherren og de andre deltagerne fra finalefesten i Oslo nedenfor:
 


[obj:media:8593]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer