Vidar Villa:

- Hadde vært hyggelig med kjæreste

Artisten åpner opp om singellivet.

ÅPNER OPP: Vidar Villa legger ikke skjul på at han er åpen for å finne kjærligheten. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB
ÅPNER OPP: Vidar Villa legger ikke skjul på at han er åpen for å finne kjærligheten. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det duket for premieren på den nye VGTV-serien «Rølpen lever». Der får vi følge artistene Stian «Staysman» Thorbjørnsen (40), Petter «Katastrofe» Kristiansen (33) og Vidar Villa (32), i tillegg til fansen deres i det rørende og morsomme rølpemiljøet.

I den anledning var selvsagt Se og Hør til stede for å ta en prat med blant annet sistnevnte. Under premieren lettet nemlig artisten på sløret om kjærlighetslivet og hva han egentlig ser etter i en fremtidig partner.

BLIR FLAU: Dette svarer Sophie Elise Isachsen på spørsmål om Isak Dreyer. Video: Maja Walberg Vis mer

- Mange i kikkerten

Villa, hvis egentlige navn er Vidar André Grødset Mohaugen, er kanskje mest kjent for sine drøye festlåter som ofte handler om sex og fyll, men han er derimot ikke fremmed for å synge mye om kjærlighet også.

På snakk om kjærlighet kunne artisten fortelle at han foreløpig lever singellivet, men legger ikke skjul på at han er åpen for å bli forelsket igjen.

- Hva ser du etter i en fremtidig partner da?

- Jeg vil bare ha noen som er snill mot folk generelt, og som har litt lyst til å være med på det lille eventyret som jeg per dags dato holder på med, innrømmer han, og følger opp:

PREMIERE: Vidar Villa gledet seg stort til premieren på den nye serien «Rølpen lever». Foto: Thale Kristensen / Se og Hør
PREMIERE: Vidar Villa gledet seg stort til premieren på den nye serien «Rølpen lever». Foto: Thale Kristensen / Se og Hør Vis mer

- For det er kanskje ikke alle som hadde taklet hele det sirkuset der, men jeg må ha ei som også synes at det er litt gøy og vil være med på det.

- Så, har du noen i kikkerten?

- Jeg har alltid mange i kikkerten jeg, ler Villa med et glimt i øyet.

- Neida, jeg trekker tilbake den. Jeg føler at det hadde vært hyggelig med en kjæreste, så vi får se hva tiden bringer. Men jeg er åpen for det, forteller han avslutningsvis.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Ble dumpet

I april i fjor åpnet Villa seg overfor «God kveld Norge», hvor han fortalte at da han året før la ut på sommerturné hadde han nylig gjennomgått et brudd. Desto vanskeligere ble det for han da han kom hjem igjen. Da høsten nærmet seg, tok de vonde følelsene han igjen.

- Jeg fikk oppleve kjærlighetssorg for første gang på lenge, og det var skikkelig dritt. Vi hadde ikke vært sammen lenge. Jeg ble dumpet og jeg var kjempeforelsket, innrømmet han.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Den tøffe tiden skrev han inn i sangtekstene sine, og i etterkant av bruddet delte han på Instagram at han skulle gi ut en EP som til sammen inneholder fire låter. I en av dem synger han blant annet om kjærlighetssorgen.

- Det er første gang jeg virkelig mener det jeg synger veldig sterkt. Det er ikke bare «happy-go-lucky» og det var veldig deilig, fortalte Villa da Se og Hør slo på tråden den gang.

LES OGSÅ: - Han var mitt livs store kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer