Vidar Villa:

- Hadde vært hyggelig med kjæreste

Artisten åpner opp om singellivet.

ÅPNER OPP: Vidar Villa legger ikke skjul på at han er åpen for å finne kjærligheten. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB
ÅPNER OPP: Vidar Villa legger ikke skjul på at han er åpen for å finne kjærligheten. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det duket for premieren på den nye VGTV-serien «Rølpen lever». Der får vi følge artistene Stian «Staysman» Thorbjørnsen (40), Petter «Katastrofe» Kristiansen (33) og Vidar Villa (32), i tillegg til fansen deres i det rørende og morsomme rølpemiljøet.

I den anledning var selvsagt Se og Hør til stede for å ta en prat med blant annet sistnevnte. Under premieren lettet nemlig artisten på sløret om kjærlighetslivet og hva han egentlig ser etter i en fremtidig partner.

- Mange i kikkerten

Villa, hvis egentlige navn er Vidar André Grødset Mohaugen, er kanskje mest kjent for sine drøye festlåter som ofte handler om sex og fyll, men han er derimot ikke fremmed for å synge mye om kjærlighet også.

På snakk om kjærlighet kunne artisten fortelle at han foreløpig lever singellivet, men legger ikke skjul på at han er åpen for å bli forelsket igjen.

- Hva ser du etter i en fremtidig partner da?

- Jeg vil bare ha noen som er snill mot folk generelt, og som har litt lyst til å være med på det lille eventyret som jeg per dags dato holder på med, innrømmer han, og følger opp:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.