Bella Thorne:

Hadde to kjærester - nå er hun singel

- Jeg kommer alltid til å elske deg.

FORHOLDET TOK SLUTT: Bella og Mod Sun har gått hver til sitt. Her er de sammen på «Assassination Nation»-premiere i Los Angeles i september 2018. Foto: Chelsea Lauren/Variety/REX/ NTB scanpix
FORHOLDET TOK SLUTT: Bella og Mod Sun har gått hver til sitt. Her er de sammen på «Assassination Nation»-premiere i Los Angeles i september 2018. Foto: Chelsea Lauren/Variety/REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i år overrasket Disney-stjernen Bella Thorne (21) ved å lette på sløret om sitt åpne forhold og at hun hadde to kjærester, en mann og en kvinne.

Bare en måned senere var det imidlertid spikeren i kista for forholdet mellom Bella og YouTuberen Tana Mongeau (20).

Og nå, halvannen måned senere igjen, er det også slutt mellom 21-åringen og rapperen Mod Sun, hvis egentlige navn er Derek Smith (32).

Bella la først ut en kryptisk tekst på Instagram, hvor hun ba følgerne om å klemme henne fordi hun var ensom. Bare tre timer senere la hun ut neste innlegg, som ifølge fansen er bekreftelse nok på at det er slutt mellom henne og rapperen.

På bildet ser man nemlig Bella som poserer i et speil mens Derek står bak og ser på henne.

- Jeg kommer alltid til å elske deg. Alle gode ting tar slutt, skriver hun under bildet.

View this post on Instagram

Hug me I’m lonely 😰

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bekreftet første brudd

I kommentarfeltet renner det inn med støttende kommentarer, og foreløpig er Bella den eneste som har bekreftet bruddet. Mod Sun på sin side er tilsynelatende taus på sine kanaler i sosiale medier.

- Tana og jeg er ikke sammen lenger, vær snille og ikke spør mer. Vi er veldig glad i dere, skrev Bella til følgerne sine i februar.

Også YouTube-profilen bekreftet bruddet.

- Jeg kommer til å elske henne for alltid, ikke tro annet. Hun endret livet mitt. Jeg vil helst ikke snakke mer om det, men det er ikke noe negativitet innblandet i det hele tatt, skrev Tana.

Det var først i oktober i fjor at trioen bekreftet at de var i et forhold. Det gjorde Bella selv, da hun i et intervju med Los Angeles Times fortalte at hun hadde funnet lykken med en mann og en kvinne.

I et større intervju med Gay Times, gjengitt av blant annet People i januar, fortalte Disney-stjernen om det mange beskriver som et uvanlig forhold.

FØRSTE BRUDD: Bella og Tana gikk fra hverandre tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BRUDD: Bella og Tana gikk fra hverandre tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
OVER OG UT: Nå er det også slutt mellom Bella og rapperen Mod Sun. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Nå er det også slutt mellom Bella og rapperen Mod Sun. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke svart-hvitt

Blant annet påpekte 21-åringen at hun har møtt mange mennesker som har hatt vanskeligheter med å forstå hvorfor man velger bort et «tradisjonelt», monogamt parforhold.

- Jeg tror egentlig ingen klarer å begripe de båndene jeg har med Mod eller Tana. Vi fleiper med det å være polyamorøse, men vi setter ikke et stempel på det, og ønsker ikke å bli satt i bås. Det er som det er, sa hun.

Videre mente skuespilleren at mange har konkrete forestillinger om seksuelle legninger, men at det ikke er så svart og hvitt som mange tror.

- I denne verdenen tenker folk gjerne: «Du er enten homofil eller heterofil, det finnes ingen mellomting. Dersom du lå med en gutt én gang, så må du jo være homofil?». Det er ikke slik det er, det kalles flytende seksualitet, fortalte Bella til Gay Times, ifølge Page Six.

Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er usikker på fremtiden med Justin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer