Bella Thorne:

Hadde to kjærester - nå er hun singel

- Jeg kommer alltid til å elske deg.

FORHOLDET TOK SLUTT: Bella og Mod Sun har gått hver til sitt. Her er de sammen på «Assassination Nation»-premiere i Los Angeles i september 2018. Foto: Chelsea Lauren/Variety/REX/ NTB scanpix
FORHOLDET TOK SLUTT: Bella og Mod Sun har gått hver til sitt. Her er de sammen på «Assassination Nation»-premiere i Los Angeles i september 2018. Foto: Chelsea Lauren/Variety/REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i år overrasket Disney-stjernen Bella Thorne (21) ved å lette på sløret om sitt åpne forhold og at hun hadde to kjærester, en mann og en kvinne.

Bare en måned senere var det imidlertid spikeren i kista for forholdet mellom Bella og YouTuberen Tana Mongeau (20).

Og nå, halvannen måned senere igjen, er det også slutt mellom 21-åringen og rapperen Mod Sun, hvis egentlige navn er Derek Smith (32).

Bella la først ut en kryptisk tekst på Instagram, hvor hun ba følgerne om å klemme henne fordi hun var ensom. Bare tre timer senere la hun ut neste innlegg, som ifølge fansen er bekreftelse nok på at det er slutt mellom henne og rapperen.

På bildet ser man nemlig Bella som poserer i et speil mens Derek står bak og ser på henne.

- Jeg kommer alltid til å elske deg. Alle gode ting tar slutt, skriver hun under bildet.

Bekreftet første brudd

I kommentarfeltet renner det inn med støttende kommentarer, og foreløpig er Bella den eneste som har bekreftet bruddet. Mod Sun på sin side er tilsynelatende taus på sine kanaler i sosiale medier.

- Tana og jeg er ikke sammen lenger, vær snille og ikke spør mer. Vi er veldig glad i dere, skrev Bella til følgerne sine i februar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer