- JEG VAR SOM ET LOKOMOTIV PÅ VILL FLUKT: Det er en kjent sak at Russel Brand har levd et utsvevende liv, og hevdet selv tidligere at han hadde sex med hele 90 kvinner i måneden. - Da jeg var på mitt mest løsaktige, var jeg som et lokomotiv på vill f Foto: All Over Press
- JEG VAR SOM ET LOKOMOTIV PÅ VILL FLUKT: Det er en kjent sak at Russel Brand har levd et utsvevende liv, og hevdet selv tidligere at han hadde sex med hele 90 kvinner i måneden. - Da jeg var på mitt mest løsaktige, var jeg som et lokomotiv på vill f Foto: All Over Press Vis mer

- Hadde team til å skaffe sex

Komikeren var så avhengig av uforpliktende sex, at han ansatte en gruppe eksperter...

SEHER.NO:  Den britiske komikeren Russel Brand (34) var så avhengig av uforpliktende sex, at han ansatte en gruppe til å skaffe ham lystige damer til et «sex-team», melder Aftonbladet.

Brand er for tiden forlovet med Katy Perry (25), og han oppfører seg deretter. Men slik har det ikke alltid vært for den langhårende morromannen.

- Da jeg var på mitt mest løsaktige, var jeg som et lokomotiv på vill flukt. Jeg satte sammen min egen gruppe av eksperter til å skaffe meg lystige damer. Ekspertene hadde helt spesielle instrukser, noen ganger kunne jeg si «jeg ser etter noe fransk, litt fruktaktig, med en duft av et tre», forteller Brand om hvordan hans sengepartnere ble valgt ut, til Playboy.

«I Kissed A Girl»-sangeren Katy Perry hadde litt av et ansvar foran seg, da hun valgte å gå inn i et forhold med komikeren. Brand har nemlig litt av et rykte på seg når det kommer til kvinner, og hevdet selv tidligere at han hadde sex med hele 90 kvinner i måneden.

Men «Forgetting Sarah Marshall»-stjernen har nå forkastet sin sex-glade livsstil, og nå langer han ut mot sexavhengige som lar seg innlegge.

- De er motbydelige menn, som tilfredsstiller seg selv i mørke hjørner. La oss kalle en spade for en spade - de er pedofile og perverse!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


Bli fan av Seher.no på Facebook.


LES OGSÅ: - Jeg blir forvist til sengen