VAR UTRO: Hank Baskett var utro med en transseksuell, noe Kendra Wilkinson fant ut da hun var åtte måneder på vei. Hun vurderte å ta sitt eget liv etter utroskandalen, men valgte heller å ta Hank tilbake. Foto: All Over Press
VAR UTRO: Hank Baskett var utro med en transseksuell, noe Kendra Wilkinson fant ut da hun var åtte måneder på vei. Hun vurderte å ta sitt eget liv etter utroskandalen, men valgte heller å ta Hank tilbake. Foto: All Over PressVis mer

- Hadde tatt livet mitt om det ikke var for babyen

Det som virket å være en solskinnshistorie, viste seg å være det stikk motsatte da Kendra Wilkinson var gravid.

SEOGHØR.NO: Åtte måneder på vei fant Kendra Wilkinson (29) ut at ektemannen Hank Baskett hadde vært utro med en transseksuell.

Måneden før fødselen og den første tiden etter at Alijah ble født var et mareritt for Kendra, som overraskende nok valgte å tilgi Hank til slutt.

Men i en ny episode av realityserien «Kendra on Top» forteller stjernen nå at hun var fullstendig knust etter utroskapen.

- Jeg var virkelig langt nede. Jeg satte til og med spørsmålstegn ved livet. Hvis det ikke var for at jeg ammet Alijah, og at jeg var så knyttet til henne, ville jeg trolig ha avsluttet livet mitt. Jeg følte at jeg ikke skulle være her, sier hun ifølge People.com.

LIKE FØR: Kendra, Hank og sønnen Hank IV på badeferie like før nyheten om utroskandalen rulles ut. Foto: All Over Press
LIKE FØR: Kendra, Hank og sønnen Hank IV på badeferie like før nyheten om utroskandalen rulles ut. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Nettstedet skriver også at Kendras første ordentlige samtale med Hank etter utroskapsnyheten vil bli vist i episoden.

I tillegg til Alijah har Kendra og Hank sønnen Hank IV sammen.

Wilkinson var tidligere en av Playboy-kongen Hugh Hefner sine kjærester. I et nylig intervju avslørte hun at alle i Playboy-huset lå med ham.

- Man blir ikke tvunget til å ligge med ham, det er ditt eget valg. Hugh så på alle kvinnene i Playboy-huset som forhold. Og ærlig talt? Alle ligger med ham. Men de er også de beste menneskene, sa Wilkinson ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - Vi lå med ham alle sammen