BRANSJESKADA: Tove Lill Løite mener hun er blitt bransjeskada, etter oppholdet hos Hugh Hefner. - Jeg er bare lei av blondiner med store pupper, sier hun.
BRANSJESKADA: Tove Lill Løite mener hun er blitt bransjeskada, etter oppholdet hos Hugh Hefner. - Jeg er bare lei av blondiner med store pupper, sier hun.Vis mer

- Hadde som mål å ikke spise

Tove Lill Løite innrømmer at hun har slitt med spiseforstyrrelser.

SEHER.NO: Den tidligere FpU-politikeren og nåværende glamourmodellen Tove Lill Løite (23) innrømmer at hun hadde anoreksi da hun var 14 år gammel.

- Det begynte med at jeg bare ikke hadde lyst på mat. Og så utviklet det seg til jeg hadde som mål å ikke spise, sier Løite til Dagbladet Fredag.

- Etter hvert tok foreldrene mine meg med til helsesøsteren på skolen, som jeg måtte gå til en gang i uka, men da jugde jeg bare og sa jeg hadde spist et par brødskiver. Til slutt gikk det bare over, forteller hun.

Glamourmodellen kom nylig tilbake etter tre uker på Playboy Mansion, der hun har tatt bilder som skal komme i Playboy iløpet av vinteren. Men oppholdet på ranchen i Beverly Hills har gjort Løite "bransjeskada", ifølge henne selv.

- Jeg er egentlig litt lei av å se ut som en typisk glamourmodell, sier hun.

Dagbladet Fredag spør deretter om hun prøver å komme litt vekk fra imaget sitt.

- Nei, ikke nødvendigvis vekk, da. Jeg er bare lei av blondiner med store pupper. Kall meg bransjeskada, sier Løite.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Over 30 og undervektig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.