Kim Kardashian:

Hadde sex til ære for bestemor

TV-stjernen deler pikante detaljer.

DELER ÅPENT: Kim Kardashian er ikke fremmed for å dele mye av privatlivet sitt med familien - og på TV. Her avbildet med ekskjæresten Pete Davidson. Foto: Stefani Reynolds / AFP / NTB
DELER ÅPENT: Kim Kardashian er ikke fremmed for å dele mye av privatlivet sitt med familien - og på TV. Her avbildet med ekskjæresten Pete Davidson. Foto: Stefani Reynolds / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter ni måneder som kjærester ble det i begynnelsen av august kjent at forholdet mellom Kim Kardashian (41) og Pete Davidson (28) var over.

Årsaken til bruddet skal ha vært krevende timeplaner, samt den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, ifølge blant andre E! News.

Kardashian holder imidlertid ikke igjen på detaljene om forholdet hun hadde med ekskjæresten, og i den nyeste episoden av «The Kardashians» er hun kanskje noe uvanlig åpen om intimiteten i forholdet deres.

Hyllet bestemor under samleie

I episoden snakker 41-åringen med sin 88 år gamle bestemor, Mary Jo «MJ» Shannon, og i samtalen avslører hun pikante detaljer fra et hotellopphold i Los Angeles med Davidson. Det melder People.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Vet du hva som er sykt? Pete og jeg bodde på Beverly Hills hotell forrige helg, og vi satt foran peisen og snakket i timevis, og så sa jeg «Bestemoren min fortalte meg at du virkelig lever livet hvis du har sex foran peisen», og så hadde vi sex foran peisen til ære for deg, sier 41-åringen til bestemoren.

TV-profilen legger til at hun skjønner at det er litt rart.

Bestemoren er imidlertid mer bekymret for hvor samleiet utspilte seg etter å ha hørt historien til barnebarnet.

- Ikke i resepsjonen, vel? spør Shannon, noe Kardashian kan avkrefte før hun følger opp:

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

- Men hvor rart er det ikke å tenke på bestemoren sin rett før du har sex.

Eksen erklærte han «død»

Det var i februar 2021 at nyheten om at Kim Kardashian hadde søkt om skilsmisse fra rapperen Kanye West (45) kom. Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap.

Samme høst ble det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken med Pete Davidson, og det tok ikke lang tid før West begynte å uttrykke sin forakt for ekskonas nye flamme i sosiale medier.

Etter at bruddet mellom Kardashian og Davidson ble kjent gjorde han nok en gang narr av komikeren ved å erklære ham «død».

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Det var i et innlegg på sin egen Instagram-profil at artisten kom med det falske dødsbudskapet. Der delte han et bilde av en forfalsket New York Times-forside, hvor det sto følgende:

«Skete Davidson død, 28 år gammel», meldte blant annet Rolling Stones.

Innlegget har i etterkant blitt slettet.

Kanye West kalte Davidson for «Skete» gjennom hele sin veldig offentlige enveis-krangel med komikeren. Ifølge Urban Dictionary har «Skete» flere betydninger - ingen av de spesielt pene, blant annet følgende:

«En bleik, tynn, hvit fyr som ligger med eksen din».

LES OGSÅ: - Sa jeg trengte hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer