UNG DEBUT: Rapper T.I. debuterte seksuelt allerede som 11-åring.  Foto: STELLA PICTURES
UNG DEBUT: Rapper T.I. debuterte seksuelt allerede som 11-åring. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Hadde sex som 11-åring

Men rapper T.I. innrømmer at han er litt flau over sin tidlige debut...

SEHER.NO: Clifford Harris Jr. (28) , bedre kjent under artistnavnet T.I., har blitt en av USAs største rapperstjerner de siste årene.

28-åringen, som ble nominert til en Grammy-pris tidligere i år for albumet "T.I. vs T.I.P", er godt kjent her hjemme for samarbeidet med Justin Timberlake, samt for fjorårets "Pac`s Life" med avdøde 2 Pac og Ashanti.

Men i et ferskt intervju med Tyra Banks i "The Tyra Banks Show" kom superstjernen med flere sjokkerende avsløringer om seg selv.

Da Tyra spurte han hvor gammel han var da han hadde sex for første gang, måtte en småflau T.I. innrømme at det skjedde allerede da han var 11 år gammel.

- Uff, jeg blir flau, jeg var 11...Unnskyld, hvis det gjør det noe bedre så fikk vi to barn sammen senere, humret han under showet.

I fjor ble rapperen arrestert for bestittelse av flere ulovlige våpen, og innrømmet skyld under rettssaken. Dermed må 28-åringen snart inn til soning, som skal vare i et år.

Og T.I. innrømmer at hendelsen var noe av det dummeste han har gjort.

- Forholdene i livet mitt på den tiden gjorde at jeg var litt paranoid, noe som igjen gjorde at jeg følte jeg trengte ekstra sikkerhet rundt meg. Min beste venn (Philant Johnson) ble drept året før det...han døde i armene mine...han ble drept rett foran meg. Jeg ville bare forsøke å forhindre at det skjedde igjen, sier han.

Superstjernen, som for tiden nyter stor suksess med singelen "Live Your Life" med Rihanna, fikk i mai i år sønnen Major med kjæresten Tameka "Tiny" Cottle (32). Dette er hans andre barn med Tiny. T.I. har også tre andre barn fra tidligere forhold.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ble pappa til lille Major!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.