- Hadde sex med naboens datter

Utroskapsskandalen blir bare større og større...

NY SKANDALE: Ifølge National Enquirer skal Tiger Woods ha hatt sex med naboens datter. Foto: All Over Press
NY SKANDALE: Ifølge National Enquirer skal Tiger Woods ha hatt sex med naboens datter. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Trodde du samtlige kvinner Tiger Woods (34) har vært utro mot Elin Nordegren (30) med hadde blitt avslørt? Da må du nesten tro om igjen, i hvert fall om man skal tro National Enquirer.

Avisen melder nå at enda en kvinne føyer seg inn i rekken, og det skal ikke være snakk om en hvem som helst.

Det er nemlig den 21 år gamle datteren til Tigers nabo som det nå hevdes Tiger var utro mot Elin med. Og det hele skal ha skjedd svært kort avstand fra Tigers hjem.

Woods har den siste uken returnert til golfsporten, og det har sett ut til at det amerikanske folk langt på vei har begynt å tilgi skandalemannen. Men de nye påstandene setter muligens en stopper for akkurat det.

Raychel Coudriet, nå 22 år gammel, skal ha konfrontert Tiger da alle hans sexpartnere ble avslørt. Hun skal ifølge Enquirer ha blitt rasende over at hun kun var en «tilfeldig erobring» for idrettsmannen.

Avisen skriver at Tiger og Raychel begynte å kysse innenfor synsvidde for parets hjem. Det hele skal ha skjedd samtidig som Elin var hjemme. Deretter skal de ha dratt til et av Tigers private kontor like i nærheten for å ha sex.

Tiger skal ha send flere tekstmeldinger til Raychel i tiden etter. Men ifølge opplysningene skal den da 21 år gamle naboen ha følt seg skyldig for å ha sex med en gift mann, og det skal aldri ha hendt igjen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun nekter å snakke med ham