KJEKKAS: Marlon Brando var en ekte skjørtejeger, og skal ha hatt affærer med en rekke skjønnheter i Hollywood. Foto: AP/Scanpix
KJEKKAS: Marlon Brando var en ekte skjørtejeger, og skal ha hatt affærer med en rekke skjønnheter i Hollywood. Foto: AP/ScanpixVis mer

- Hadde sex med Marlon Brando som 15-åring

Hollywood-legenden hadde et ulovlig forhold med Jackie Collins.

SEHER.NO: Etter at filmlegenden Marlon Brando døde for over fem år siden, har det dukket opp en rekke historier om rundt ham, blant annet er det blitt hevdet at han var hektet på kvinner.

Nå avslører forfatteren Jackie Collins (72) at hun hadde sex med legenden da hun kun var 15 år.
Collins - som er søster av skuespillerinnen Joan Collins - møtte Brando på en Hollywood-fest i ungdommen, kun et par dager etter at hun hadde blitt utvist fra en skole i England.

Torsdag fortalte 72-åringen til Daily Mail at hun innledet et forhold til kjendisen.

- Vi hadde en veldig kort, men fantastisk affære da han var på toppen av kjendisstatusen sin.


Dersom Collins hadde avslørt affæren da det skjedde, kunne Brando ha risikert flere år i fengsel for utuktig omgang med mindreåringe. I California er den seksuelle lavalder nemlig 18 år.
Dersom en mann har sex med en jente under 18, hvor det er mer enn tre års aldersforskjell mellom dem, bryter vedkommende loven, skriver Daily Mail.

Ifølge Collins, skjedde affæren sommeren i 1953, kort tid før hun fylte 16 år.

- Han var favorittskuespilleren min - jeg hadde sett "The Wild One" 26 ganger - og så møtte jeg ham på festen og han så rett ned i kløfta mi. Menn snakker ofte til kløfta mi, og så sa han, 'det er en flott kropp du har der, lille jente'. Det var gjensidig tiltrekning. Han hadde kjærester, men jeg  brydde meg ikke, sier hun til den britiske tabloidavisen.

Forholdet med skuespilleren var ikke bare ulovlig, men det førte også til uvennskap med søsteren Joan - som også hadde et forhold med Brando -  skriver Daily Mail.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Avslører alt om Brando