NY AVSLØRING: Charlie Sheen skal ha hatt sex med to prostituerte selv om han er gift. Foto: STELLA PICTURES
NY AVSLØRING: Charlie Sheen skal ha hatt sex med to prostituerte selv om han er gift. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Hadde sex med enda en prostituert

Utroskapsskandalen blir større og større...

SEHER.NO: Ekteskapet mellom skuespiller Charlie Sheen (44) og Brooke Mueller (32) har den siste tiden hengt i en svært tynn tråd. Nylig ble det avslørt at «Two and a Half Men»-stjernen var utro med prostistuerte Angelina Tracy i parets hjem, da Mueller var ute.

Nå avslører RadarOnline.com at Sheen skal ha hatt sex med en annen prostituert kvinne i tiden før han møtte Tracy.

Dette skal Brooke ha visst om, hun tok nemlig Charlie på fersken to ganger.

- Brooke så hotellnøkler og til og med så dem sammen en gang. Men Charlie nekter bare for alt. De hadde en gigantisk krangel. Hun visste at han var utro mot henne, sier en kilde til nettstedet.

Det hevdes videre at det var den prostituerte kvinnen som introduserte Charlie for Angelina, som var en god venn av henne. Charlie skal deretter ha funnet ut at han likte Angelina bedre, noe som førte til at de stadig møtte hverandre, inntil det hele ble offentliggjort.

Sheen skal i tillegg til å ha med Angelina hjem, hatt sex med henne hos hans manager, Mark Burg, i tillegg til i leiligheten hennes.

Charlies kone, Brooke, har i tiden etter nyttår vært på rehabilitering for avhengighet for crack-kokain. Charlie skrev seg selv inn for det samme noe senere.

Den siste tiden har Sheen bodd på klinikken, mens Mueller har vært hjemme i parets hjem.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter å tilgi ektemannen