- Hadde sex med Cowell 11 ganger på én dag

TV-dommeren skal ha gitt karakterer på det hun gjorde i sengen.

OPERERT ISTYKKER: Alicia Douvall har operert seg mer enn 50 ganger. Hun hevder hun hadde sex elleve ganger på én natt med Simon Cowell. Foto: Stella Pictures
OPERERT ISTYKKER: Alicia Douvall har operert seg mer enn 50 ganger. Hun hevder hun hadde sex elleve ganger på én natt med Simon Cowell. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Glamourmodellen Alicia Douvall (32) har skapt store overskrifter i Storbritannia etter at hun har skjønnhetsoperert seg mer enn 50 ganger, av dem 16 brystoperasjoner.

Nå avslører hun at hun hadde et seks måneder langt forhold med TV-dommer Simon Cowell (52). Og en av de første nettene de to tilbragte sammen, hadde de sex hele elleve ganger, skal vi tro modellen.

- Det var vel den tredje eller fjerde daten. Vi hadde sex elleve ganger den natten. Vi begynte, og det bare fortsatte hele natten. Vi sov noen minutter, og bare fortsatte igjen, sier hun til The Sun.

Dette skal ha skjedd for over ti år siden, etter at de første gang møtte hverandre i en hotellbar i 2001. Og Cowell skal ha benyttet seg av sine juryegenskaper etter aktene.

- Hver gang vi hadde sex analyserte han gjennomføringen min, akkurat som en dommer på TV. Han sa hvor det var rom for forbedringer til neste gang, forklarer Douvall.

Grunnen til at hun nå står frem med sin historie, er at Cowell utelot det fullstendig fra hans selvbiografi, «Sweet Revenge».

Cowell selv har foreløpig ikke uttalt seg i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Rart jeg kan amme etter 16 brystoperasjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer