SEX MED DRAPSSIKTET?: Bruce Willis hevder han ikke aner hvem den drapssiktede Jamila M'Barek er. Foto: All Over Press
SEX MED DRAPSSIKTET?: Bruce Willis hevder han ikke aner hvem den drapssiktede Jamila M'Barek er. Foto: All Over PressVis mer

- Hadde sex med Bruce

Bruce Willis kalles inn til retten for påstått affære med drapssiktet nattklubbvertinne.

SEHER.NO: "Die Hard"-kjekkasen Bruce Willis (52) må møte i retten etter at den drapssiktede Jamila M'Barek har navngitt han som en av sine kjendis-elskere.

Men skuespilleren selv nekter for at han har noen som helst befatning med den drapssiktede kvinnen.

- Jeg kjenner henne ikke. Jeg har aldri hørt det navnet før, sier han via sine talspersoner.

M'Barek skal ifølge siktelsen ha tatt livet av sin ektemann, Anthony Ashley Cooper, i 2004 for å få kloa i hans millionformue. Men den tidligere nattklubb-vertinnen har hele tiden hevdet sin uskyld ved å si at penger aldri har vært et problem for henne, da hun selv er millionær, skriver Femalefirst.co.uk.

Men det er likevel ingen tvil om at M'Barek tydeligvis har sansen for rike menn. I tillegg til å nevne Willis skal M'Barek ha oppgitt George Clooney og tidligere tennisproff Bjørn Borg som noen av sine mange elskere.

- Hun hadde et seksuelt forhold til Clooney og Willis... Hun er vant til å kose seg med rike menn, sier hennes advokat Franck de Vita.

- Det var andre kjendiser også, men alle disse var gift og har gjort alt de kan for å holde forholdet hemmelig.

Det er ventet at dom i denne saken vil falle fredag 25.mai, skriver nettstedet. Ingen av den siktedes påståtte kjendiselskere er ventet å møte i retten.