Isabelle Eriksen:

Hadde sex i fengselet

Influenseren sparer ikke på detaljer i sin ferske bok.

AVSLØRING: I influenser Isabelle Eriksens nye bok røper hun en intim detalj fra besøket av sin daværende kjæreste, Erik Sæter. Her er de to avbildet høsten 2019. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
AVSLØRING: I influenser Isabelle Eriksens nye bok røper hun en intim detalj fra besøket av sin daværende kjæreste, Erik Sæter. Her er de to avbildet høsten 2019. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni i fjor kom nyheten om at influenserparet Isabelle Eriksen (24) og Erik Sæter (24) hadde besluttet å gå hver til sitt etter nesten ett år som kjærester. Bruddet røpet førstnevnte i en video på YouTube-profilen sin med navn «Det er slutt mellom Erik og meg».

- Som dere ser av tittelen, er det slutt mellom Erik og meg. Det er faktisk mange som har spekulert rundt dette. Og det er fordi vi ikke har vært sammen så mye i det siste - det stemmer jo. Det er rett og slett fordi vi har slått opp, var blant det Eriksen sa i videoen.

Ville ha en historie å fortelle

Paret var imidlertid sammen da Eriksen sonet fengselsdommen sin i januar i fjor etter å ha blitt dømt for to tilfeller av vold i 2019.

Eriksen ble henholdsvis dømt for å ha kastet et glass eller en flaske i ansiktet på en mann, og vold mot en taxisjåfør.

BRUDD: Isabelle Eriksen og Erik Sæter har gjort det slutt. Det avslørte Eriksen i en video på YouTube. Video: Youtube / Isabelle Eriksen. Foto: Privat Vis mer

Dermed er forholdet også et tema i Eriksens nye bok «Innsatt nummer 19/227». I boken skildrer influenseren sitt første besøk av Sæter etter flere uker i Ravneberget fengsel i Sarpsborg.

Tidligere i boken har Eriksen skrevet at flere innsatte hadde hatt sex på besøksrommet, noe hun også var nysgjerrig på. Det kommer senere frem at influenseren hadde sex med Sæter på besøksrommet.

NY BOK: Isabelle Eriksen har skrevet en bok hvor hun skriver om tiden i fengsel. Foto: Steffen Pettersen / Se og Hør
NY BOK: Isabelle Eriksen har skrevet en bok hvor hun skriver om tiden i fengsel. Foto: Steffen Pettersen / Se og Hør Vis mer

- Jeg sto lent over den ekle, lille skinnsofaen på samme måte som sikkert hundrevis av andre innsatte hadde gjort før meg. Helt ærlig var jeg ikke så kåt, det handlet mer om at jeg ville ha en historie å fortelle, skriver hun i boken.

Eriksen forklarer videre at hun omtrent ikke hadde vært sexfrustrert eller kåt i fengsel, men at det var fint å være nær kjæresten igjen.

Erik Sæter bekrefer hendelsen overfor Se og Hør.

- Det var en merkelig, men hyggelig opplevelse. Det var en spesiell situasjon, men etter to måneder uten å ha sett kjæresten, var det helt naturlig, sier Sæter, og letter til:

- Men forholdene var ikke helt lagt til rette for det.

Se og Hør har også vært i kontakt med Isabelle Eriksen, som ikke ønsker å si noe mer enn det som allerede kommer frem i boken. Hun sier likevel at hun har fått mange fine tilbakemeldinger fra folk som har lest boken.

PRANK: Erik Sæter la ut en video på 17. mai som ble plukket opp av Mads Hansen og brukt til å disse førstnevnte på Instagram. Nå hevder Erik at det hele var en del av en planlagt prank, noe Mads sliter med å tro på. Video: Rød Løper Vis mer

Gruet seg

Det var i februar 2019 det begynte å oppstå søt musikk mellom Eriksen og Sæter - som begge har vært med på realityprogrammet «Paradise Hotel».

Overfor Se og Hør kunne de i august samme år avsløre at de hadde blitt kjærester. På spørsmål om hvorfor de ventet så lenge med å bekrefte forholdet, innrømmet Sæter overfor Se og Hør at det var krevende å være i et offentlig forhold.

BRUDD: Isabelle Eriksen og Erik Sæter var kjærester i nesten ett år før de valgte å gå hver til sitt. Foto: Thomas Andersen / TV 2
BRUDD: Isabelle Eriksen og Erik Sæter var kjærester i nesten ett år før de valgte å gå hver til sitt. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

- Vi har vært nødt til å tone ting ned når vi har vært ute blant folk. Det kan være veldig belastende når folk mener ting om forholdet ditt. Med en gang jeg blir koblet til en jente skal noe mene noe, og helst anonymt, sa han.

Eriksen på sin side hadde den gang ikke vært i et forhold på flere år, og fortalte at hun syntes det var veldig skummelt å være i sitt første offentlige forhold.

KLEINT: Isabelle Eriksen blir satt ut når hun trekker Mads Hansen i Snap-rulett. Vis mer

- Jeg har gruet meg veldig til å dele denne videoen på Youtube-kanalen min. Det er en grunn til at vi har holdt det hemmelig ganske lenge, og det er fordi jeg synes det er veldig skummelt. Når man er i et offentlig forhold så er det jo veldig mange som skal blande seg og kanskje prøve å ødelegge.

LES OGSÅ: Bekrefter endelig bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer