Isabelle Eriksen:

Hadde sex i fengselet

Influenseren sparer ikke på detaljer i sin ferske bok.

AVSLØRING: I influenser Isabelle Eriksens nye bok røper hun en intim detalj fra besøket av sin daværende kjæreste, Erik Sæter. Her er de to avbildet høsten 2019. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
AVSLØRING: I influenser Isabelle Eriksens nye bok røper hun en intim detalj fra besøket av sin daværende kjæreste, Erik Sæter. Her er de to avbildet høsten 2019. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni i fjor kom nyheten om at influenserparet Isabelle Eriksen (24) og Erik Sæter (24) hadde besluttet å gå hver til sitt etter nesten ett år som kjærester. Bruddet røpet førstnevnte i en video på YouTube-profilen sin med navn «Det er slutt mellom Erik og meg».

- Som dere ser av tittelen, er det slutt mellom Erik og meg. Det er faktisk mange som har spekulert rundt dette. Og det er fordi vi ikke har vært sammen så mye i det siste - det stemmer jo. Det er rett og slett fordi vi har slått opp, var blant det Eriksen sa i videoen.

Ville ha en historie å fortelle

Paret var imidlertid sammen da Eriksen sonet fengselsdommen sin i januar i fjor etter å ha blitt dømt for to tilfeller av vold i 2019.

Eriksen ble henholdsvis dømt for å ha kastet et glass eller en flaske i ansiktet på en mann, og vold mot en taxisjåfør.

Dermed er forholdet også et tema i Eriksens nye bok «Innsatt nummer 19/227». I boken skildrer influenseren sitt første besøk av Sæter etter flere uker i Ravneberget fengsel i Sarpsborg.

Tidligere i boken har Eriksen skrevet at flere innsatte hadde hatt sex på besøksrommet, noe hun også var nysgjerrig på. Det kommer senere frem at influenseren hadde sex med Sæter på besøksrommet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.