RART: Synnøve Svabø synes egentlig det er litt rart at hun ikke har blitt parodiert etter MGP-tabben i vår.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
RART: Synnøve Svabø synes egentlig det er litt rart at hun ikke har blitt parodiert etter MGP-tabben i vår. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Hadde regnet med det etter MGP

Synnøve Svabø fryktet hun skulle bli parodiert etter Eurovision- fadesen... Se video!

SEHER.NO: Se bilder og videointervjuer fra premieren nederst i saken!

Onsdag var det duket for komifest på Latter på Aker Brygge, da Rune Andersen (47) hadde premiere på sitt nye show "Rune Andersen - Litt av en mann".

47-åringen, som tidligere har vunnet komiprisen for "beste mannlige revy og komedie-artist", er svært kjent for å parodiere kjente personligheter. Og særlig politikere har fått "lide" i showene hans.

Flere av stjernene som skred ned den røde løperen onsdag, kunne imidlertid avsløre overfor Seher.no at de aldri har opplevd å bli parodiert, men at det ville være "litt skummelt" dersom det faktisk skjedde.

Og blant dem som så langt har sluppet unna , er TV-profil Synnøve Svabø (40).

Svabø fikk som kjent mye tyn etter årets Eurovision-dekning på NRK, hvor hun blant annet snakket mye om sitt flate brystparti og hvordan hun stappet tennissokker i bh-en.

Og tv-profilen innrømmer at hun ikke hadde blitt overrasket dersom noen hade valgt å parodiere henne etter MGP-fadesen.

- Jeg har aldri blitt parodiert, nei. Jeg hadde jo regnet med det etter Melodi Grand Prix, men nei. Og jeg hadde regnet med masse gratis tennissokker, men nei, humrer hun til Seher.no.

Svabø tror imidlertid hun ville synes det var litt fælt dersom hun ble parodiert. Særlig hvis parodien kom fra Anne-Kat. Hærland.

- Hadde det vært fra Anne-Kat. Hærland hadde det sikkert vært helt grusomt. Jeg tror egentlig at det er en ære, alle sier jo det. Men det kommer an på. Hvis det er veldig stygt, så vet jeg at jeg ikke hadde likt det. Jeg er sånn som sikkert hadde begynt å gråte, sier hun.

Artist og tv-personlighet Ingrid Bjørnov 45() er blant dem som har opplevd å bli parodiert, særlig i forbindelse med tiden i Dollie de Luxe.

Ifølge musikerstjernen er det imidlertid både grusomt og flott å bli etterlignet.

- Det er grusomt og flott. Fordi det er en liten stemme inni deg som sier "nei, jeg er ikke sånn!". Og så vet du at all fornuft sier at dette skal du være stolt av fordi at du blir ikke parodiert med mindre du er noen det er verdt å parodiere. Det er en komplisert ære, smiler hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har gått ned 12 kilo!

Se bilder og videointervjuer fra premieren nedenfor:

[obj:media:7994]

ÆRE: - Jeg synes det er morsomt å bli parodiert, det er bedre å bli husket enn glemt, sier Petter Pilgaard til Seher.no. Foto: Seher.no/Anders Myhren
FLOTT: Christine Koht så slank og lekker ut på Rune Andersens premiere onsdag, og komikeren innrømmet at hun har gått ned hele 12 kilo. Foto: Seher.no/Anders Myhren
KOM SAMMEN: TV-ekteparet Hilde Hummelvoll og Petter Nome kom sammen på premiere onsdag. Foto: Seher.no/Anders Myhren
INGEN KLARER DET: Ifølge "Nytt på Nytt"-stjerne Knut Nærum er det ingen som så langt har klart å parodiere ham, selv om flere har prøvd. Han kom sammen med kona onsdag. Foto: Seher.no/Anders Myhren
MED KJÆRESTEN: "Blomster-Finn" Schjøll kom med samboeren på premiere. Foto: Seher.no/Anders Myhren
IKKE PARODIERT: Ifølge Kari Simonsen har hun aldri blitt parodiert. Foto: Seher.no/Anders Myhren
TILSTEDE: En fåmælt Robert Stoltenberg var også på premiere onsdag. Foto: Seher.no/Anders Myhren
PENSJONIST: Iføgle Rolv Wesenlund gjør han ikke så mye på sine pensjonistdager. Men premierer, det går han på. Her med kona Ruth. Foto: Seher.no/Anders Myhren
KOM SAMMEN: Mariann Aas Hansen, kjæresten og Ingrid Bjørnov kom sammen. Foto: Seher.no/Anders Myhren