MYSTISK BORTGANG: David Carradine, her avbildet sammen med Quentin Tarrantino, er død - og familien hans utelukker ikke at det ligger noe kriminelt bak. Foto: AP
MYSTISK BORTGANG: David Carradine, her avbildet sammen med Quentin Tarrantino, er død - og familien hans utelukker ikke at det ligger noe kriminelt bak. Foto: APVis mer

Hadde på seg kvinneklær da han døde

Avis offentliggjorde sjokkerende bilde av den avdøde superstjernen.

SEHER.NO: Etter at en thailansk avis trykket et bilde av "Kill Bill"-stjernen David Carradine, som henger avkledt og død i et skap på sitt hotellrom, har det dukket opp nye detaljer i saken.

Underholdningsnettstedet TMZ har nå fått fingrene i et bilde i høy oppløsning. På fotografiet kan man se at Carradine hadde på seg nettingstrømper, samt en mørk parykk. På bildet ser man også at det ligger rødt kvinnetøy på sengen.

Siden Carradines mystiske dødsfall i forrige uke har det blitt spekulert i om det ligger noe kriminelt bak. Drapsspekulasjonene skyldes blant annet det faktumet at filmstjernen hadde hendene bundet over hodet da han ble funnet.

En ekspert, som har studert flere lignende døldsfall, slår dog fast overfor TMZ at det er fullt mulig å binde seg selv, slik som den avdøde mest sannsynlig har gjort.

Brent Turvey, som eksperten heter, forteller samtidig at det er ytterst sjelden at et sexeksperimenter ender med døden - ettersom det med det også bør være enkelt å befri seg selv igjen etterpå.

Carradine - som ble 72 år gammel - er blant annet kjent fra TV-serien "Nord og Sør" - der han spilte mot blant andre Patrick Swayze og Kirstie Alley - og altså for det yngre publikum for sin rolle som Bill i Tarantino-filmene "Kill Bill" og "Kill Bill vol. 2".

I tillegg til å være en høyt respektert skuespiller - gjerne for intense skurkeroller - var han en merittert kampsport-utøver.

Carradine ble født der han senere gjorde sin karriere - i Hollywood. Familien hans utelukker ikke at det kan ligge en forbrytelse bak dødsfallet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er bildebeviset på at Swayze lever