KAN HAN REDDE EKTESKAPET? Woods' ekteskap med svenske Elin Nordegren henger i en tynn tråd... Foto: All Over Press
KAN HAN REDDE EKTESKAPET? Woods' ekteskap med svenske Elin Nordegren henger i en tynn tråd... Foto: All Over PressVis mer

- Hadde orgie med 15 kvinner

Tiger skal ha brukt store summer på luksusprostituerte...

SEHER.NO: Skandalene rundt Tiger Woods (33) vil ingen ende ta, og det kan virke som en endeløs strøm av kvinner ønsker å stå fram som golfstjernens elskerinner.

Nå hevder i tillegg flere kjendisnettsteder at 33-åringen hadde for vane å gå på bordell for å få utløp for sexfantastiene sine.

Michelle Braun, en kjent bortellmamma i Hollywood, hevder at golfstjernen ved minst seks tilfeller i 2006 og 2007 bladde opp for å tilbringe tid med luksusprostituerte.


Samlet beløp på eksortepikene skal ifølge The Sun ha vært på omlag 340.000 kroner, og Tiger foretrakk ifølge ryktene stort sett trekant-sex.

- Han hadde sex med dem sammen, forteller Braun til E! News, ifølge The Sun.

Baun avslører også at hun ved et tilfelle arrangerte en sexorgie med Tiger og 15 andre kvinner. Regningen på dette skal ha vært rundt 143.000 kroner.

I intervjuet med E! News skal bordellmammaen ifølge The Sun også ha fortalt at Tiger hadde en favoritt blant jentene, nemlig Playboymodellen Loredana Jolie (26). Golfesset skal ha betalt store summer for å møte henne i New York. 

En av Tigers navngitte elskerinner, Jamie Jungler, har blitt hengt ut som prostituert av flere medier, og Braun skal også ha havdet at Junglers var ansatt hos henne.

Selv påstår elskerinnen imidlertid at hun ikke er prostituert, og at forholdet til golfstjernen var mer enn bare sex.

- Det var mer enn sex. det var veldig følelsesladet. Jeg hadde mye følelser for ham. Og han viste meg at han hadde følelser for meg. Det var ikke bare sex. Jeg tror det var kjærlighet. Jeg elsket ha, Jeg elsker ham fremdeles, uttalte Junglers ifølge Perez Hilton selv nylig da hun gjestet "The Today Show".


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.

LES OGSÅ: Ny smell for Tiger