Silje Nordnes:

- Hadde nok blitt betatt av alle

Den premiereklare programlederen røper hvilket reality-program som kunne blitt ekstra utfordrende for henne.

PREMIEREKLAR: Nervene er i høyspenn når Silje Nordnes for tredje gang skal lede publikumsfavoritten «Maskorama». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PREMIEREKLAR: Nervene er i høyspenn når Silje Nordnes for tredje gang skal lede publikumsfavoritten «Maskorama». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter flere år som morgenfugl i radioprogrammet «P3Morgen» hos NRK, har Silje Nordnes (37) de siste årene ledet det norske folk gjennom gjettekonkurransen «Maskorama».

Nordnes har dermed vist at hun takler rollen som programleder med glans, men folket har til gode å se hvordan hun er som deltaker.

Da Se og Hør møtte den tidligere radioverten under høstens Reality Awards i september, kunne 37-åringen avsløre at hun slett ikke er negativ til tanken om å delta i et realityprogram.

Nordnes avslører også at hun selv kunne tenke seg å være deltaker på «Maskorama».

MASKER: Her er promoen for Maskoramas tredje sesong. Video: NRK Vis mer

- Jeg vil ikke si at jeg har et talent, men jeg kan holde en tone, og i tillegg er det jo både en sangpedagog og en koreograf der. Jeg tror jeg hadde elsket å ha den utfordringen, samtidig som jeg slipper å vise fjeset mitt og si: «Nå skal jeg være med på en sangkonkurranse».

Endringer i årets sesong

Årets sesong av «Maskorama» har premiere lørdag kveld, og det er nok en gang knyttet stor spenning til hvilke kjendiser som gjemmer seg bak de sagnomsuste maskene og glimrende kostymene - som for øvrig er designet av Kjell Ingebrethsen Nordström (59), bedre kjent som «Baron von Bulldog».

Nytt av året, er at er at det blir en gjestedektektiv med i panelet under årets direktesendinger. Det annonserte de selv i «Maskorama-podcasten», ledet av Sarah Natasha Melbye (46).

- Hvem det er kan jeg ikke røpe, men at det blir gøy - det kan jeg love, bedyret programleder Melbye.

- Svak for uniformerte mennesker med makt

«Maskorama» hadde premiere på norske tv-skjermer høsten 2020, og programmet viste seg raskt å bli en solid seerfavoritt blant publikum - og stakk av med en Gullruten-pris for «Årets underholdningsprogram» under fjorårets prisutdeling.

Selv om Nordnes har vist seg som en stødig programleder på både radio og TV, har hun enda ikke vært deltaker i programmene som har rullet over skjermene.

Hun kan imidlertid røpe til Se og Hør at det er flere tv-programmer hun faktisk kunne tenke seg å være deltaker i.

- Jeg er glad i mange konsept, men jeg tror «Kompani Lauritzen» er det jeg liker best for tiden. Det hadde blitt for dumt å ikke ta den utfordringen (om spørsmålet om deltakelse kom på bordet, journ.anm.), men jeg tror også det hadde vært litt skummelt.

HEDERSGJEST: Geir Aker, best kjent som fenrik i «Kompani Lauritzen» gjør livet surt for Vita og Wanda i denne ukens episode av «Truls á la Hellstrøm bistro». Video: TV 2 Vis mer

Den blide programlederen avslører også at hun er svært svak for uniformerte mennesker med makt, og tror selv at det hadde blitt et ørlite problem dersom hun skulle få tilbudet om å delta.

- Jeg hadde antageligvis blitt betatt av alle i befalet - noe som hadde ført til at jeg hadde blitt litt fnisete og dermed fått tilsnakk, men det ser veldig artig ut, og jeg vet ikke om noen andre konsept hvor man får testet grensene sine så hardt.

BRÅK: Det ble bråk da Marcus og Martinus vant den svenske utgaven av «Maskorama». Video: Rødt Kort. Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer