- Hadde min siste økt bare timer før fødselen

Blogger Caroline Berg Eriksen nekter å droppe treningen selv om hun er høygravid.

FÅR EN DATTER: Blogger Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen blir foreldre til datter nummer to om rundt tre uker. Dette bildet er tatt under Vixen Blog Awards tidligere i år. Foto: Tor Lindseth // Se og Hør
FÅR EN DATTER: Blogger Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen blir foreldre til datter nummer to om rundt tre uker. Dette bildet er tatt under Vixen Blog Awards tidligere i år. Foto: Tor Lindseth // Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Om noen få uker blir blogger Caroline Berg Eriksen (29) mamma til en liten jente - og til tross for at hun er kommet mot slutten av svangerskapet har ikke den treningsglade Sarpsborgjenta lagt sin sporty treninghverdag på hylla. I et innlegg på bloggen publisert i midten av august forteller hun at hun fortsatt jogger - i motsetning til ved forrige svangerskap da hun måtte slutte med jogging i uke 38 på grunn av kynnere.

Men 29-åringen fant andre måter å trene på, og hadde sin siste økt kort tid før lille Nelia kom til verden i november 2013.

«I mitt forrige svangerskap kastet jeg inn løpehåndkleet da jeg var 37 uker og 1 dag på vei, men det gjør jeg ikke denne gangen! Jeg holder fortsatt koken, og føler virkelig ikke at jeg kommer til å måtte stoppe joggingen med det første. Til tross for at jeg la løpingen på hylla i uke 38 forrige gang, fortsatte jo med trening som styrke og ellipse, og jeg hadde min siste treningsøkt bare noen timer før fødselen satte i gang. Jeg var bare så glad for at jeg ikke hadde noen bekkenplager eller noe annet som satte en stopper for at jeg kunne bevege meg, og akkurat slik føler jeg det denne gangen også». 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer