S Club 7:

Hadde millionlønn: Ble hjemløs

41-åringen avslører at ikke alt er helt som det bør.

S CLUB 7: Disse unge syv utgjorde popgruppa S Club 7 og hang nok på veggene til mange tenåringer på 90-tallet. Foto: NTB
S CLUB 7: Disse unge syv utgjorde popgruppa S Club 7 og hang nok på veggene til mange tenåringer på 90-tallet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Selv om hun tidligere har sunget «Don't stop movin'» av full hals, tyder mye på at tidligere S Club 7-stjerne, Hannah Spearritt (41), ikke har særlig lyst å flytte mer.

Hun ble nemlig tvunget til å finne et noe alternativt hjem etter at hun mistet huset sitt like før jul.

Sangeren har to døtre, Tea (4) og Tora (2) med fitness-instruktøren Adam Thomas. Hun ble for alvor kjent på 1990-tallet som en av medlemmene i popgruppen S Club 7 - som var verdt 50 millioner pund som merke.

Totalt ble det fire album på S Club 7, som endte opp med å selge over ti millioner album verden over. I 2003 bestemte de seg for å gå hver til sitt.

S CLUB 7: Hannah Spearritt, kjent fra 90-tallsgruppa S Club 7, og familien hennes har måttet løse bosituasjonen på et noe spesielt vis etter at de mistet huset sitt. Foto: NTB
S CLUB 7: Hannah Spearritt, kjent fra 90-tallsgruppa S Club 7, og familien hennes har måttet løse bosituasjonen på et noe spesielt vis etter at de mistet huset sitt. Foto: NTB Vis mer

Bor på kontor

Men selv tidligere popprinsesser kan havne i bakevja. Og Spearritt så seg nødt til å søke ly på en venns kontor etter at hun nektet å betale skyhøy leie rett i hånden til huseier. Det skriverDaily Mail.

Hun forteller at til tross for at de bruker kontoret som stue, er barna ved godt mot og at de til og med syns det er litt gøy. Familien har bodd i fire forskjellige hjem det siste halve året og er fortsatt uten sted å bo.

FAMILIE: Hannah Spearritt fra S Club 7 sammen med Adam Thomas og deres eldste datter Tea i 2019. Foto: NTB
FAMILIE: Hannah Spearritt fra S Club 7 sammen med Adam Thomas og deres eldste datter Tea i 2019. Foto: NTB Vis mer

Til The Sun sier tobarnsmoren at det var en stressende affære da de måtte flytte ut av huset sitt:

- Huseieren måtte ha pengene og eiendommen ble solgt veldig fort og vi endte opp med å måtte flytte ut på under to dager.

BRUDD, FORHOLD OG SAMBOERSKAP: 15 unge mennesker søkte kjærlighet i datingprogrammet «Love IRL» - slik gikk det. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Videre forteller hun at de da ikke hadde tid til å finne et nytt sted å bo. Eiendelene måtte de lagre i en uåpnet kafé, og hun sier at de var heldige som hadde et oppbevaringssted, men at de selv ikke hadde noe sted å gjøre av seg.

Mens hun var en del av S Club 7 hadde hun en årslønn på 150 000 pund, rundt 1,8 millioner norske kroner. Men hun sier at selv om fansen kanskje tror at hun og hennes tidligere bandkolleger er millionærer, er ikke det tilfellet i dag.

Hun legger også til at de ikke fikk god lønn sammenlignet med hva som ble tjent på dem. Men hun understreker at hun trives i gruppen.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Ikke småpenger

I mellomtiden har karrieren hennes dalt av personlige grunner. Men til sommeren planlegger hun å åpne en kafé.

I 2015 hadde S Club 7 en gjenforeningsturne, men Spearritt har ennå ikke bestemt seg for om hun blir med på enda en gjenforening med bandet. Hun er i tvil og sier hun ikke ønsker å bli betalt «småpenger» for jobben.

Hun mener at hvis hun skal gjøre det, må det være verdt det det koster å være borte fra barna sine i en lenger periode mens hun jobber med gruppen. Likevel mener hun det ville vært en fin mulighet for barna hennes å se moren deres opptre med S Club 7, og legger til:

«NØDT ELLER SANNHET»: Jorun Stiansen får en vond utfordring der hun må bruke sin kjendisstatus. Video: Dagbladet TV og Se og Hør. Vis mer

- Det er en mulighet til å gjøre ting riktig denne gangen.

Hun skal ha slitt med sykdom i en tid, noe hun sier er grunnen til at åpningen av kafeen er blitt forsinket.

- Vi håper kafeen endelig vil åpne i sommer og at vi vil kunne flytte inn i vårt egen hjem innen da også, avslutter hun.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: - Har ikke et hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer