FØRSTEGANGSFORELDRE:  Sigrid Bonde Tusvik og samboeren Martin Jøndahl ble i februar foreldre til lille Jenny. Snart får man se alt om graviditeten og fødselen på TV 2.  Foto: Espen Solli / Se og Hør
FØRSTEGANGSFORELDRE: Sigrid Bonde Tusvik og samboeren Martin Jøndahl ble i februar foreldre til lille Jenny. Snart får man se alt om graviditeten og fødselen på TV 2. Foto: Espen Solli / Se og HørVis mer

Hadde med seg TV-team på fødestua

- Det er så nedverdigende, sier Sigrid Bonde Tusvik om fødselen.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld fra Nydalen-stjernen Sigrid Bonde Tusvik (33) og samboeren Martin Jøndahl (32) foreldre for første gang i februar. Med seg på fødestua hadde Sigridet TV-team. 

– Du vet du kommer til å hyle og skrike, men når du gjør det så er du så ute av deg selv. Det er så nedverdigende. Du driter jo på deg og er naken i et rom med masse folk, sammen med kjæresten som er fullt påkledd. Det er en så fjern situasjon. Når hodet legger seg i spenn er det som om noen har kastet syre i underlivet ditt. Heldigvis er det fort ferdig i forhold til hvor lenge du lever, sier komikeren om fødselen til VG. 

I september og oktober viser TV 2 serien «Sigrid blir mamma», der man følger livet hennes før, under og etter fødselen av Jenny. Selv fant Sigrid barnefaren gjennom serien «Sigrid søker kjæreste».

– Det å få Jenny i armene mine for første gang var overveldende. Da skal man på en måte kjenne på morsfølelsen og tårene skal komme. Det gjorde det ikke hos meg. For meg ble det litt mye fødsel og smerter i tillegg til dette barnet som plutselig lå i armene mine. Alle rundt meg gråt, bortsett fra meg. Det fikk meg til å føle meg som en kald og hard kvinne, sier Tusvik til VG.