Hadde mat-basert sex

Diddy liker ikke å holde på hemmeligheter. Virkelig ikke.

PARTY: Mon tro om stjerneparet Beyoncé og Jay-Z våknet opp dagen derpå med fem jenter i senga? Foto: All Over Press
PARTY: Mon tro om stjerneparet Beyoncé og Jay-Z våknet opp dagen derpå med fem jenter i senga? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nå forteller han at en god fest bør inneholde elementer av gruppesex ...Rapperen, som venter tvillinger med modell-kjæresten Kim Porter, har rykte på seg for å skjemme bort de mannlige gjestene sine - og det med drøssevis av frekke jenter!SE HER: Det er tvillingfeber i Hollywood!- Du vet du har vært på en Diddy-fest når du våkner opp med fem jenter i senga di, forteller han nå.LES OGSÅ: Diddy hadde gruppesex i champagne!Hiphop-mogulen har tidligere avslørt at han var med på det aller, aller meste som ungkar, og at han jevnlig hadde mat-basert sex sammen med uttallige kvinner.- Og ja, jeg hadde mat-sex, ler superstjernen.Tidligere har han uttalt følgende; - Jeg var i tyveårsalderen og leide presidentsuiten på et hotell i Beverly hills. Jeg fylte badekaret med champagne og jordbær dyppet i sjokolade. Deretter ble sex farlig, sier han til Femalefirst.SE HER: - Kall meg Pee Diddy!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer