TRODDE HAN VAR FERDIG: Kristian Valen innrømmer at alle presseoppslagene i forbindelse med skyteepisoden for to år siden, gjorde at han nesten trodde han var ferdig som komiker. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen Blystad
TRODDE HAN VAR FERDIG: Kristian Valen innrømmer at alle presseoppslagene i forbindelse med skyteepisoden for to år siden, gjorde at han nesten trodde han var ferdig som komiker. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen BlystadVis mer

- Hadde lest at jeg var ferdig

Derfor ble Kristian Valen sjokkert over fjorårets showsuksess...

SEHER.NO: Komiker Kristian Valen (34) var blant de norske stjernene som deltok under den årlige kjendiskampen på Norway Cup onsdag ettermiddag.

Og etter en intens kamp, hvor laget hans til slutt tapte, innrømmet komikeren at det skulle bli godt med litt ferie.

For snart bærer turen til Sør Amerika og LA for stjernen, som er svært hemmelighetsfull i forhold til hva han skal gjøre når han nå drar tilbake til filmbyen.

- Jeg skal en tur til Sør Amerika, og så LA, men hva jeg skal gjøre der er litt hemmelig. Så dere får vente og se hva som skjer, men jeg skal hvertfall ha det moro. Og så skal jeg surfe, smiler han lurt til Seher.no.

Det siste året har Valen hatt stor suksess med forestillingen "Kristian Valen - Raskere enn sitt eget beste", hvor han harselerer mye med seg selv og den omtalte skyteepisoden i mai 2007.

Og komikeren innrømmer at han var spesielt spent foran premieren på showet i fjor høst.

Ifølge Valen hadde han nesten begynt å tro at han "var ferdig" i bransjen etter våpenskandalen. Derfor ble han nærmest sjokkert da det gikk så bra.

- Ja, bank i bordet. Jeg skjønte ingenting, jeg. Jeg var veldig spent foran den premieren, blant annet fordi jeg hadde lest i avisene at jeg var ferdig. Og etterhvert begynte jeg nesten å tro på det selv. Heldigvis har jeg gode kompiser som har hjulpet meg gjennom det, og det gikk jo veldig bra. Det har gått over all forventning, sier han.

Siden bruddet med modellkjæresten Benedikte Niami Amundsen (20) tidligere i vinter, har det gått en haug med rykter om komikerens kjærlighetsliv.

Blant annet ble Valen koblet opp mot popstjernen Lady Gaga, som holder konsert i Oslo førstkommende torsdag.

Og når Seher.no spør om det er noe sannhet i ryktene, og om han kommer til å treffe popstjernen når hun er i byen, blir han nok en svært gang hemmelighetsfull.

- Jeg har alltid lyst til å treffe Gaga, ler han, før han mer alvorlig legger til:

- Nei du, seriøst, den saken der startet egentlig helt uskyldig med at jeg ble spurt under et radioshow på NRJ om jeg trodde ryktene om at hun var mann stemte. Og da svarte jeg at jeg kunne bekrefte at hun ikke var mann, og deretter var det gjort. Da begynte alle disse ryktene å gå.

Har du tenkt deg på konserten hennes da?

- Jeg vet ikke helt om jeg er i Norge på torsdag enda, men vi får se, sier han.

På spørsmål om han har noen annen kvinne i sitt liv om dagen, smiler komikeren lurt:

- Tja, spør meg om det når jeg er tilbake i september.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Elin sjekket opp Kristian