BENEKTER RYKTENE: Mathew Horne benekter ryktene om at han og Kylie har datet. Men innrømmer at han mer enn gjerne skulle delt seng med henne... Foto: All Over Press
BENEKTER RYKTENE: Mathew Horne benekter ryktene om at han og Kylie har datet. Men innrømmer at han mer enn gjerne skulle delt seng med henne... Foto: All Over PressVis mer

- Hadde laget t-skjorte og tattovert meg

Mathew Horne ville gjort mye rart for å dele seng med Kylie Minogue...

SEHER.NO: Den britiske skuespilleren og komikeren Mathew Horne (30) ville gjort mye dersom han fikk lov til å dele seng med "drømmedama" Kylie Minogue (40).

Skuespilleren, som skal være vert for årets BRIT Awards sammen med popstjernen og komikeren James Cordon, har tidligere blitt koblet opp mot Minogue, men insisterer på at ryktene ikke stemmer, skriver Female First.

Ifølge Horne hadde han nemlig aldri klart å holde kjeft om det, dersom det faktisk hadde vært sant...

- Hadde jeg ligget med Kylie ville selvfølgelig alle visst om det. Alle! Jeg ville fått laget en t-skjorte og en tattovering som fortalte det. Men selvfølgelig skjedde det ingenting, hun er jo Kylie! Klart jeg digger henne. Hun er en multi-millionær og supersexy popstjerne, så selv om hun egentlig ikke er min type, gjør jeg et fritak, humret skuespilleren under et intervju nylig.

Skuespilleren innrømmer også at han blir nesten litt kvalm av nervøsitet når han tenker på vert-jobben under BRIT Awards i London neste måned.

- Jeg kan virkelig ikke tenke på det nå. Delvis fordi jeg er opptatt med øvelsene til mitt nye teaterstykke "Entertaining Mr. Sloane", men også fordi BRIT er så stort. Hver gang jeg tenker på det blir jeg litt kvalm, forteller han.

Duffy, Kings of Leon og Girls Aloud er blant artistene som er bekreftet at skal opptre under gigantarrangementet 18. februar.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vanskelig å være trofast

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.