Ida Fladen og «Farmen kjendis»:

- Hadde komplisert ting enda mer

Til tross for at 34-åringen gjerne vil finne kjærligheten, håper hun ikke at det er noen aktuelle kandidater på «Farmen»-gården.

SØKER IKKE GÅRDSKJÆRLIGHET: Ida Fladen (34) har ingen ambisjoner om å forelske seg på «Farmen». Foto: Espen Solli/TV 2
SØKER IKKE GÅRDSKJÆRLIGHET: Ida Fladen (34) har ingen ambisjoner om å forelske seg på «Farmen». Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder og tv-fjes Ida Fladen (34) har gjort stor suksess med podkasten «Ida med hjertet i hånden». Podkasten oppsto i kjølvannet av Fladens kjærlighetssorg, noe hun har vært åpen om ved flere anledninger.

Nå er hun en av de tolv kjendisene som skal kjempe om kampen for tilværelsen inne på «Farmen». Programmet kommer imidlertid ikke før neste år.

Komplisert

Fladen har ikke lagt skjul på at hun ikke er den største tilhengeren av singellivet, og at hun ønsker seg en mann hun kan skape en familie med. Denne mannen håper hun derimot ikke at er sammen med henne på «Farmen»-gården, kunne hun fortelle Se og Hør før hun sjekket inn på gården.

- Nei, faktisk det helt motsatte. Hadde det vært en der inne jeg hadde blitt interessert i, hadde det bare komplisert ting enda mer. I tillegg så vil jeg ikke at jeg skal møte noen når jeg er på mitt absolutt styggeste og ekleste, sier hun og ler.

- Nei, jeg håper ikke at det er noen aktuelle!

FARMEN: Her er deltakerne for årets "Farmen kjendis". Reporter: Celina Morken. Foto: TV2 Vis mer

- Samtidig har man ofte hørt at det er når man ikke er på leting, at drømmemannen dukker opp?

- Ja, det skulle ikke forundre meg. Men det er snakk om seks menn på gården, så jeg tenker at sjansen er relativt liten, sier hun.

De seks «Farmen kjendis»-mennene på gården er for øvrig John Arne Riise (39), Øde Nerdrum (24), Terje Sporsem (43), Lasse Matberg (34), Espen Rustad Thoresen (61) og Thomas Felberg (48). Om Fladen lar seg sjarmere av noen av de single karene, får man altså svaret på når programmet går på lufta i starten av neste år.

Håpet på kjente

Det var imidlertid ikke det hun bekymret seg mest dagen før hun skulle inn på gården. Hun innrømmet at hun var svært nervøs før gårdsoppholdet, og synes det var veldig nervepirrende å ikke vite hva som ventet henne.

– Det er utrolig vanskelig å forestille seg hvordan det er å leve der. Jeg prøver hele tiden å visualisere, men jeg har ingen forutsetning til å forstå hvordan det blir, forteller hun.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Fladen håpet at det var et kjent fjes der inne. Og ettersom med-deltaker Anniken Jørgensen (23) tidligere har stilt opp i podkasten hennes, var det i det minste én bekjent inne på gården for programlederen.

- Jeg håper det er en der inne som jeg liker umiddelbart, det tror jeg vil være med på å roe nervene litt. Å ha en trygghet der inne er viktig for meg. Om det er en «Paradise Hotel»-deltaker på 20 år eller en avdanket idrettsutøver på 60 år, spiller ingen rolle, fortalte hun før innsjekk.

«Farmen»-brudd

Til tross for at den femte «Farmen kjendis»-sesongen ikke er å se på tv før neste vår, har deltakerne allerede skapt overskrifter.

Bare dager etter at John Arne Riise ankom gården gikk han gjennom manageren ut i Se og Hør og mener TV 2 burde gitt ham telefontid med sin ni måneder gamle sønn.

Det førte blant annet til at tidligere «Farmen kjendis»-vinner Leif Einar «Lothepus» Lothe mente Riise måtte slutte med «sutringen sin».

I forbindelse med coronapandemien ble det iverksatt flere tiltak for at innspillingen kunne finne sted som planlagt. Blant annet ble de tolv deltakerne pålagt 14 dagers hjemmekarantene. Det var det imidlertid ikke alle som fulgte, Fladen inkludert.

LES OGSÅ: Dette krevde «Farmen»-kjendisene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer