- Hadde komplekser for den da jeg var liten

Men Bjarte Hjelmeland fikk ikke slippe unna «Norske Talenter»-kollegaen Lisa Tønne da han forsov seg...

SEOGHØR.NO: De fire dommerne i «Norske Talenter» har det like gøy sammen bak scenen som ved dommerbordet.

Da Bjarte Hjelmeland forsov seg, tok meddommer Lisa Tønne over ansvaret for kollegaens sminke og klarte ikke la være å pirke borti Bjartes utseende.

- Den nesa kan vi kanskje tone litt ned, spør Lisa i klippet fra TV 2.

- Du skal ikke mobbe for jeg hadde veldig mye komplekser for den da jeg var liten, sier Bjarte.

- Men det var ikke noe å gjøre noe med, den satt jo der, legger han til.

- Kan jeg tulle litt med månen istedet da? smeller det fra den rappkjefta komikeren til latter fra Bjarte og kollega Mia Gundersen.

SMINKEHJELP: Da han forsov seg på jobb tok Lisa Tønne over ansvaret for Bjarte Hjelmelands sminke.  Foto: TV 2
SMINKEHJELP: Da han forsov seg på jobb tok Lisa Tønne over ansvaret for Bjarte Hjelmelands sminke. Foto: TV 2 Vis mer

Bra med uenighet

Til tross for litt uenighet om deltagerne har de fire dommerne fått et nært vennskap, og Hjelmeland tror det er sunt at det blir opphetede diskusjoner dem imellom.

- Jeg tror det er gøy å se at vi ikke er en unison gjeng som mener det samme hele tiden. Men at vi har forskjellig oppfattelse om vi skal sende folk videre, sier Hjelmeland til Seoghør.no.

Men det er ikke alltid ting er som de virker på overflaten og kvartetten blir ofte tatt på senga av uventede talenter.

DØMMER: Sjette sesong av TV 2s populære underholdningsprogram Norske Talenter hadde premiere i forrige uke. Mia Gundersen har i år fått med seg artist og danser Omer Bhatti, skuespiller Bjarte Hjelmeland og komiker Lisa Tønne på laget.  Foto: TV 2
DØMMER: Sjette sesong av TV 2s populære underholdningsprogram Norske Talenter hadde premiere i forrige uke. Mia Gundersen har i år fått med seg artist og danser Omer Bhatti, skuespiller Bjarte Hjelmeland og komiker Lisa Tønne på laget. Foto: TV 2 Vis mer

- Vi mennesker er så grusomme. Vi er verdensmestere i dømme hverandre. Her blir vi konfrontert med våre egne fordommer. Det kommer noen inn som kanskje ikke svarer til den beskrivelsen du trodde. Også kan de overraske deg og være fantastisk flinke, sier Hjelmeland og meddommer Omer Bhatti er enig.

- Det er gøy når de kommer inn og overrasker. Du tror ikke de er så flinke, men så åpner de seg også kommer den artisten ut.

Se «Norske Talenter» TV 2 fredag kl. 20.00

LES OGSÅ: - Jeg vet hvem som er Omers virkelige far