- Hadde knapt sett programmet da jeg fikk jobben

«Luksusfellen»s nye ekspert fikk seg flere overraskelser under innspillingen.

Publisert
Sist oppdatert
<strong>TAKKER JA TIL NY SESONG:</strong> I årets første episode av «Luksusfellen» får ekteparet Mirjam Strømsholm og Pavel Prusa hjelp av Magne Gundersen og Cecilie Lynum til å få hjelp med økonomien.  Foto: TV3
TAKKER JA TIL NY SESONG: I årets første episode av «Luksusfellen» får ekteparet Mirjam Strømsholm og Pavel Prusa hjelp av Magne Gundersen og Cecilie Lynum til å få hjelp med økonomien. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag er TV3-programmet «Luksusfellen» tilbake på skjermen - med to nye kvinnelige programledere foran kamera.

Psykolog Cecilie Lynum (45) - som sammen med Silje Sandmæl fra DNB og de to veteranene Magne Gundersen og Christian Vennerød skal hjelpe en ny gruppe gjeldstyngete nordmenn - sier til Seoghør.no at hun fikk seg flere overraskelser under innspillingen.

Spillegalskap og kredittkortproblemer
Spillegalskap og uansvarlig håndtering av kredittkort er bare noen av problemene hun har hjulpet folk med i årets sesong.

- En av de vanligste fellene man kan gå i, er at det er veldig lett å skaffe seg kreditt, og det får mange til å bruke mer enn de kan betale. Har man pengene i en lommebok eller på en konto ser man at det blir mindre, men det gjør man ikke så lett med et kredittkort.

- Mange ungdommer som bruker mye penger når de bor hjemme, tenker heller ikke på at betalingsanmerkninger kan følge dem lenge etter at de har flyttet hjemmefra, sier hun til Seoghør.no.

Så ikke på TV
Lynum - som i studietiden jobbet som hallodame i TV 2 - hadde knapt sett på programmet da hun ble tilbudt jobben.

- Da jeg jobbet som hallodame, måtte jeg se på alt som gikk, så etter at jeg sluttet i TV 2, har jeg nesten ikke sett på TV. Derfor hadde jeg knapt sett på «Luksusfellen» da jeg fikk jobben. Men av det lille jeg hadde sett og hørt, virket det som et bra og seriøst program sier hun til Seoghør.no.

Arbeidsoppgavene med blant annet å kontakte deltagernes kreditorer ble mer omfattende enn Lynum forestilte seg på forhånd. Men hun er imponert over jobben økonomene i «Luksusfellen» har lagt ned for å finne løsninger.

- Jeg er veldig imponert over innsatsen deres. De vil det aller beste for de vi besøker.

Klar for ny sesong
Til Seoghør.no avslører hun at hun allerede har takket ja til å bli med i en ny sesong.

- Jeg har takket ja til det, fordi jeg liker muligheten dette programmet gir meg til å hjelpe andre. Jeg håper at mange søker om hjelp også i neste sesong.

«Luksusfellen» ser du på TV3 onsdager kl. 20.30. Finn ditt favorittprogram i vår TV-guide!
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde blitt hjemløs uten hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer