«Ungkaren»:

Hadde kjæreste mens hun var med på «Ungkaren»

Den skandaleombruste realitydeltakeren skjulte hemmelighet på settet.

HAR KJÆRESTE: Da Corinne Olympios deltok i «Ungkaren» hadde hun en kjæreste sittende hjemme. Foto: NTB scanpix
HAR KJÆRESTE: Da Corinne Olympios deltok i «Ungkaren» hadde hun en kjæreste sittende hjemme. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Det har stormet rundt «Ungkaren»-deltakerne Demario Jackson og Corinne Olympios etter at oppstod rykter om seksuelle overgrep under innspillingen av programmet «Bachelor in Paradise».

I den forbindelse ble innspilling stoppet, men tidligere denne uken kom nyheten om at innspillingen blir gjenopptatt etter en kort tids etterforskning av beskyldningene.

Har kjæreste

Nå skaper Corinne Olympios - som også har vært med i «Ungkaren» - igjen overskrifter.

Samtidig som hun dro til «Bachelor in Paradise»-innspillingen for å lete etter sin drømmemann, hadde hun nemlig en kjæreste hjemme i USA.

Nå åpner kjæresten, Jordan Gielchinsky, seg opp for første gang om hendelsen Corinne skal ha blitt utsatt for i Mexico.

KJÆRESTER: Selv om Corinne nylig deltok i «Ungkaren» har hun kjæresten Jordans støtte. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Selv om Corinne nylig deltok i «Ungkaren» har hun kjæresten Jordans støtte. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg har kjent Corinne i over ti år, som hennes venn og kjæreste, og hun vil ha min støtte og lojalitet frem til jeg får en skikkelig grunn til å ikke stole på henne, forteller han til E!News.

Han forteller at det meste som har vært i fokus i media har vært rene spekulasjoner inntil videre.

- Uansett hva det offentlige sier, så er det rene spekulasjoner som kommer fra hva folk tror. Det er ting som må ordnes opp i og etterforskes før jeg kan snakke helt ut om dette.

Det imidlertid flere reagerer på - er hvorfor Corinne er med på et datingshow når hun har kjæreste, men det bekymrer ikke Jordan.

- Jeg følger ikke så mye med i media, så jeg prøver å ignorere alt som handler om mitt forhold med Corinne. De eneste som vet sannheten om vårt forhold er meg og Corinne.

Kilder har også fortalt til US Weekly at TV-selskapet ikke støtter Corinne, og at hun ikke kommer til å bli invitert tilbake til showet.

Gjenopptar innspillingen

I forbindelse med etterforskningen av beskyldningene mellom «Ungkaren»-deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios ble innspillingen stoppet, men tidligere denne uken meldte TV-selskapet Warner Bros at de gjenopptar innspillingen av «Bachelor in Paradise» i en pressemelding.

Årsaken er at produsentene ikke hadde funnet at det har skjedd noe overtramp av programmets regler.

- Vi tar slike hendelser svært alvorlig. Sikkerheten til deltakerene og produksjonsteamet er noe vi tar på alvor, så vi stoppet filmingen for at etterforskerne kunne gjøre jobbe sin. Vår etterforsker fikk hjelp av flere andre etterforskere, og de er nå ferdige med sitt arbeid.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROGRAM STOPPET INNSPILLINGEN: Ryktene har den siste tiden svirret rundt DeMario Jackson og Corinne Olympios. Foto: NTB Scanpix
TV-PROGRAM STOPPET INNSPILLINGEN: Ryktene har den siste tiden svirret rundt DeMario Jackson og Corinne Olympios. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Produksjonen av denne sesongen av «Bachelor in Paradise» vil fortsette, men vi kommer til å endre litt på våre regler og prosedyrer for å bedre sikkerheten til alle involverte, stod det i pressemeldingen ifølge US Magazine.

En talsperson for TV-kanalen ABC, som realityserien sendes på, bekrefter at produksjonen fortsetter.

- Vi er glade for at etterforskningen nå er over, og med tanke på resultatet vil serien fortsette produksjonen, og sendes på TV i sommer, sa han til samme magasin.

Fikk sparken

Den omstridte hendelsen involverte deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios. Begge har vært tidligere deltakere av de populære reality-konseptene «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen».

Det er fremdeles mye uklarhet i hva som egentlig skjedde, men flere kilder hevdet at Jackson skal ha forgrepet seg på Olympios mens hun var kraftig beruset.

Olympios har hevdet at hun ser på seg selv som et offer etter hendelsen som skal ha skjedd i et svømmebasseng, mens DeMario Jackson har sagt at han ikke har gjort noe galt.

DeMario Jackson hevder han har blitt urettmessig hengt ut og fått sparken fra sin arbeidsplass etter skandalen.

Også programlederen for «Bachelor in Paradise», Chris Harrison, har gått ut i media og bedt om respekt for deltakernes privatliv.

- Det er flere motstridende detaljer i flere forskjellige medier om hva som skjedde. Det er også mye feilaktig informasjon der ute. Vi anbefaler alle å være tålmodige til etterforskningen er over, het det blant annet i programlederens uttalelse forrige uke.

Det er det amerikanske magasinet Variety som siterer Harrison på uttalelsen.

Han understreket at han valgte å holde tilbake informasjon i uttalelsen sin, av respekt for de involverte i både produksjonen og programmet.

- Jeg vet at vi i vår tidsalder forventer svar med én gang, men akkurat nå er ikke det mulig. Jeg oppfordrer alle til å respektere privatlivet til alle som er involvert i saken, så skal vi informere dere så fort vi kan, forklarte programlederen.

LES OGSÅ: Falt pladask for 22 år yngre mann