KLINTE: William klinte med Noor til tross for at han hadde kjæreste i Oslo. Foto: TV3
KLINTE: William klinte med Noor til tross for at han hadde kjæreste i Oslo. Foto: TV3Vis mer

Hadde kjæreste hjemme i Norge

Paradise-William bar på en hemmelighet...

SEHER.NO: Under innspillingen av det populære TV3-programmet "Paradise Hotel", fikk vi se at William Høvik (23) hadde et godt øye med en av deltagerne, Noor Kamil (23).

Men det verken hun eller noen av de andre deltagerne visste, var at William hadde kjæreste hjemme i Oslo.

Det avslører Se og Hør i sin Weekend-utgave, som er i salg fra i dag.

23-åringen ble nemlig sammen med 19-åringen Helene Benedicte Hagen dagen før han dro til Mexico for å være med i reality-programmet.

Den dag i dag angrer William på at han klinte med sengeparner Noor.

- Jeg ser selvsagt at det ikke var noe ålreit gjort mot Helene. Det er ikke noe jeg er stolt av, men samtidig var det ikke noe mer enn litt klining i fylla, og det ville aldri gått lenger enn dette, sier han til Se og Hør.

William hevder han ikke har løyet for TV3, da han under intervjuet for å bli med i serien påsto at han var singel. Han var nemlig det da intervjuene tok sted.

Kjæresten Helene påstår nå at hun har lagt episoden mellom Noor og William bak seg, men at hun ikke følger med på serien, fordi hun har lett for å bli sjalu.

- Det har vært en turbulent start på forholdet, og det har vært mye å jobbe med, men det har vi klart. Nå gleder jeg meg bare til dette er ferdig på TV, sier hun til Se og Hør.

Har du et tips om "Paradise"-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Frustrert over jentesex i "Paradise Hotel"