Hadde kjæreste da han møtte Sara

Men Ben Adams klarte ikke å glemme den vakre norske modellen.

Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget med Ben og kjæresten 12 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

SEOGHØR.NO: Ben Adams (30) bor vanligvis i London, men har de siste månedene tilbrakt all sin tid i Oslo der han øver til «Skal vi danse», designer smykker og jobber med ny plate med de andre A1-gutta.

Den kjekke danseløven har ingenting mot å være i Tigerstaden, der han tilbringer all sin fritid med sin norske kjæreste Sara Skjoldnes (21). 

Paret møttes på en fest i Oslo for tre år siden, da Sara bare var 17 år gammel.  

- Jeg spurte hvor gammel hun var, og hun svarte «for ung for deg». Da skjønte jeg at det kom til å bli en utfordring og at jeg måtte ha henne, sier Adams til Seoghør.no. 

Skjoldnes forteller at hun ble sjarmert av Ben, men at hun trodde han bare var en flørt. Likevel holdt de to kontakten via Skype da han dro tilbake til London. 

- Jeg tenkte at du bare var en flørt, og at jeg ikke ville kaste bort tiden på det. Men du var veldig sjarmerende, og tilslutt endret jeg mening, forteller Sara. 

Hun håpet å treffe Ben da hun dro på shoppingtur til London, men han kom med unnskyldninger for ikke å møte henne. 

- Jeg hadde en kjæreste da, så jeg kunne ikke møte henne på mitt område. Jeg var nok en idiot ja, innrømmer sangstjernen.

Likevel fikk ikke briten den vakre blondinen ut av tankene og tilslutt blomstret kjærligheten dem imellom. I dag deler de leilighet i London, men bor for tiden i Oslo under Bens dansetrening. Sara jobber for Kanal 9. Den eneste klagen de har er at tiden ikke alltid strekker til. 

- Jeg trener hele dagen hver dag, så vi ser ikke så mye til hverandre nå, sier Ben.  
Etter «Skal vi danse» vil paret ta noen friuker for å nyte tiden med hverandre.

Se innslaget med Ben og kjæresten 12 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Danse-Ben blir smykkedesigner  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer