Tone Damli:

- Hadde jeg visst at det kom til å ta så lang tid, vet jeg ikke om jeg hadde begynt å bygge hus

Synes Bærum kommune har vært veldig vanskelige.

HUSPROSJEKT: Tone Damli snakket ut om det omdiskuterte husprosjektet i kveldens episode av Senkveld. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I kveld gjester Tone Damli (28) sofaen på TV 2-programmet «Senkveld» med Thomas Numme (46) Og Harald Rønneberg (43).

Programmet, som har blitt sendt på kanalen siden 2003, gjester dagsaktuelle kjendiser og stjerner fra hele verden.

Under kveldens intervju med Damli, snakker popstjernen ut om det omdiskuterte husprosjektet - som siden mai 2015 har skaffet mye hodebry for henne og samboer Markus Foss.

- Hadde jeg visst at det kom til å ta så lang tid, vet jeg ikke om jeg hadde begynt å bygge hus, sier Damli som bor hjemme hos svigerforeldrene for øyeblikket.

- Det skal sies at at de er verdens fineste folk, men det er ikke til å stikke under en stol at jeg vil ha mitt eget. Jeg savner jo det, forteller hun videre.

Helt siden Damli og Foss kjøpte det som skulle være drømmeboligen på Blommenholm i Bærum til 9,4 millioner i 2015, har duoen møtt stor motstand fra Bærum kommune.

I november fikk paret endelig godkjent søknaden om å rive huset, men under kveldens intervju viser sangstjernen en litt annen reaksjon.

- Kommunen er vel som kommuner flest - de skal alltid være litt vanskelige. Så jeg skulle vel ønske de bare kunne tenke at det her er et par i etableringsfasen som bare vil ha et tak over hodet, men det tenker de ikke helt, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.