Tone Damli:

- Hadde jeg visst at det kom til å ta så lang tid, vet jeg ikke om jeg hadde begynt å bygge hus

Synes Bærum kommune har vært veldig vanskelige.

HUSPROSJEKT: Tone Damli snakket ut om det omdiskuterte husprosjektet i kveldens episode av Senkveld. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I kveld gjester Tone Damli (28) sofaen på TV 2-programmet «Senkveld» med Thomas Numme (46) Og Harald Rønneberg (43).

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

Programmet, som har blitt sendt på kanalen siden 2003, gjester dagsaktuelle kjendiser og stjerner fra hele verden.

Under kveldens intervju med Damli, snakker popstjernen ut om det omdiskuterte husprosjektet - som siden mai 2015 har skaffet mye hodebry for henne og samboer Markus Foss.

- Hadde jeg visst at det kom til å ta så lang tid, vet jeg ikke om jeg hadde begynt å bygge hus, sier Damli som bor hjemme hos svigerforeldrene for øyeblikket.

- Det skal sies at at de er verdens fineste folk, men det er ikke til å stikke under en stol at jeg vil ha mitt eget. Jeg savner jo det, forteller hun videre.

KJÆRESTER: Tone Damli med kjæresten Markus Foss på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på Taket på Steen og Strøm i Oslo. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Tone Damli med kjæresten Markus Foss på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på Taket på Steen og Strøm i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Helt siden Damli og Foss kjøpte det som skulle være drømmeboligen på Blommenholm i Bærum til 9,4 millioner i 2015, har duoen møtt stor motstand fra Bærum kommune.

I november fikk paret endelig godkjent søknaden om å rive huset, men under kveldens intervju viser sangstjernen en litt annen reaksjon.

- Kommunen er vel som kommuner flest - de skal alltid være litt vanskelige. Så jeg skulle vel ønske de bare kunne tenke at det her er et par i etableringsfasen som bare vil ha et tak over hodet, men det tenker de ikke helt, forklarer hun.

Damli tror imidlertid at alt vil ordne seg til slutt uansett, og at de kan flytte inn før året er omme.

- Det er vel vanskelig å sette noe tid, men jeg håper litt på innen jul, sier hun.

Comeback på scenen i glitterdrakt

COMEBACK: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards 2016 på Grand Hotel i Osloi en helt ny stil. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
COMEBACK: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards 2016 på Grand Hotel i Osloi en helt ny stil. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Sangeren som ble kjent etter sin Idol-deltakelse i 2005, har siden den gang toppet listene med sanger som «Imagine» og «Butterflies».

I 2014 ble det imidlertid en liten pause da Damli ble mor for første gang til lille Billie (2).

Det ble stille fra sangeren i en lang stund, helt til hun under Vixen Blog Awards tildligere i år, gjorde comeback på scenen i glitterdrakt med singelen «Pinnacle».

Fansen hadde lenge lurt på når artisten skulle komme tilbake med mer musikk.

I starten av januar, da det ble kjent at Damli og spillgiganten Betsson skilte lag, ble det klart at hun ville bruke mer tid i studio.

Da Dagbladet møtte 28-åringen under Costume Awards, kunne hun imidlertid røpe hva hun har bedrevet tiden borte fra rampelyset med.

- Dette er det jeg har jobbet med. Tiden frem mot lansering av ny musikk har vært litt nervepirrende, må jeg si. Jeg kan ikke huske at jeg har hatt de nervene i kroppen før, det er i så fall lenge siden, sier Damli.

Saken fortsetter under videoen:

COMEBACK: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

Det store comebacket til Tone gikk imidlertid ikke helt som forventet for popstjernen.

På tross av at Damli trives med å endelig være tilbake i musikk-bobla, har ikke anmelderne delt samme begeistring. Mens VG slaktet låten og trillet en toer på terningen, har Dagbladets anmelder vært litt mer positiv, og gitt låten «Pinnacle» en treer.

- Det bryr meg ikke så veldig. Det er deilig å få sluppet musikk igjen, så jeg velger å tenke på det positive. Det er godt å kunne ha fokuset der, i stedet for på det negative. Jeg har skjønt at man aldri kan slippe musikk og tro at alle skal omfavne det, kanskje spesielt de (kritikerne, journ.anm), forklarer Damli, som er blitt vant til å få hard medfart av kritikerne.

«Senkveld med Thomas og Harald» sendes i kveld klokken 22.15 på TV 2.

HER SYNGER TONE TIL SIGRIDS UNDERLIV: Da Tone Damli var programleder for «Tusvik & Tønne talkshow» på TV 2, fikk hun en overraskende utfordring. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer