- Hadde jeg vært på flyet hadde det aldri styrtet

Mark Wahlbergs 9/11-uttalelser faller ikke i god jord hos de etterlatte.

KRITIKK: Mark Wahlbergs påstår at dersom han hadde vært om bord på Flight 93, hadde flyet aldri styrtet på jordet i Pennsylvania.  Foto: Stella Pictures
KRITIKK: Mark Wahlbergs påstår at dersom han hadde vært om bord på Flight 93, hadde flyet aldri styrtet på jordet i Pennsylvania. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller og filmprodusent Mark Wahlberg (40) påstår i et intervju med magasinet Men's Journal at dersom han hadde vært passasjer på United Flight 93 den grufulle høstdagen i 2001, ville flyet aldri ha styrtet på jordet ved Pennsylvania.

- Hvis jeg hadde vært på flyet med barna mine, ville flyet aldri ha gått ned som det gjorde. Det ville ha vært mye blod på førsteklasse, og jeg ville ha tatt saken i egne hender og sørget for at flyet hadde landet trygt på bakken, sier han.

Det har blitt spekulert i om flyets opprinnelige terrormål var Det Hvite Hus, Capitol Hill eller Camp David. Men takket være flere modige passasjerer om bord, klarte de å avverge katastrofen.

- Jeg vet at vi kommer til å dø. Men det er tre av oss som skal prøve å gjøre noe med det, ringte passasjeren Tom Burnett og fortalte sin kone Deena Burnett-Bailey fra flyet.

Hun er nå sjokkert over skuespillerens uttalelser.

- Har Mark Wahlberg i det hele tatt pilot-sertifikatet? Jeg synes det er meningsløst å komme med etterpåklokskaps-uttalelser når han aldri har vært i den situasjonen selv. Hensikten med flykapringen ble aldri en realitet takket være heltene, og at han spekulerer i om hans nærvær hadde utgjort et annet utfall er rett og slett respektløst, sier hun til TMZ.

Nettstedet har prøvd å komme i kontakt med Wahlberg, uten hell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]f.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna depper over sin voldelige eks  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer