- Hadde jeg vært kjendis, ville de lyttet på en annen måte

Tooji har alltid vært lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker, og føler at kjendisstatusen kan få folk til å oppfatte budskapet hans på en annen måte.

FINALEKLAR: I midten av mai drar 24-åringen til Azerbaijans hovedstad Baku for å konkurrere i den internasjonale Eurovision-finalen.  Foto: Stella Pictures
FINALEKLAR: I midten av mai drar 24-åringen til Azerbaijans hovedstad Baku for å konkurrere i den internasjonale Eurovision-finalen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar ble han hele Norges MGP-Tooji da han vant den norske finalen med låten «Stay», og snart drar han til den internasjonale finalen for å kjempe for norsk seier i Azerbaijan.

Selv om han brenner for musikken er han også svært engasjert i menneskerettigheter og har beholdt jobben i barnevernet.

24-åringen har alltid vært lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker, og føler at kjendisstatusen kan få folk til å oppfatte budskapet hans på en annen måte.  

- Hadde jeg vært kjendis, ville de lyttet på en annen måte. Da kunne det blitt forsider i avisene, noe som kunne tvunget frem at prosedyrene ble fulgt. Grunnlaget for at jeg ville studere barnevern, var at jeg ville ha kompetanse den dagen jeg fikk oppmerksomhet. Jeg har studert det jeg snakker om, jeg har jobbet med det, jeg driver ikke bare med synsing, sier han til Aftenposten.

Tooji jobber hovedsakelig med ettervern, der han følger opp barnevernsbarn over 18 år og hjelper dem ut i voksenlivet.

- Vi er mennesker som skal jobbe med nesten umenneskelige saker, så det må være fokus på bearbeiding av følelser. Du kan trygt si at jeg har sett en god del ting, noe som gjør at jeg har mye på hjertet, det er mye jeg vil si.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik er MGP-vinneren helt privat  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer