- Hadde jeg ikke hatt mensen ville jeg trodd jeg var gravid

Aylar Lie ble så utslitt i «71 grader Nord» at hun kastet opp flere ganger. Se video!

SEOGHØR.NO: Det har vært en vanskelig reise for kjendisene som kjemper seg fra Lindesnes til Nordkapp i TVNorge-serien «71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis».

For Aylar Lie (31) har ferden vært ekstra hard. TV-profilen har fått panikk i fjellveggen, vært utslitt, og har strevd med å bære en sekk som veier over halvparten av hennes egen vekt.

Søndagens episode av TV-serien blir ikke særlig lettere for den tidligere
«Skal vi Danse»-stjernen. 31-åringen er nemlig så utslitt at hun kaster opp flere ganger i løpet Norges-turen.

HARDT: For Aylar Lie ble ferden mot Nordkapp knallhard. Dette bildet er tatt i en annen forbindelse. Foto: Tor Lindseth
HARDT: For Aylar Lie ble ferden mot Nordkapp knallhard. Dette bildet er tatt i en annen forbindelse. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Sekken var så jævelig tung at jeg kontinuerlig måtte presse meg selv for hvert skritt jeg tok med den kødden på ryggen, sier hun til Seoghør.no.

Rent skuespill


- Jeg gikk på ren viljestyrke, bar maksimalt og pushet meg selv til det absolutte maksimale på hver etappe. I forrige etappe gikk jeg til jeg nesten var bevisstløs. Det var faktisk sikkerhetsvakten som passet på meg, og slepte meg inn til mål på den siste delen av etappen fordi jeg hadde gått helt tom for krefter og svima rundt. Jeg visste ikke hvor vi var engang. På TV derimot har de klippet det til slik at det ser det ut som om det er Nilsi og Vibeke som sleper på meg inn til mål, men det er ren skuespill for at det skal se ut som om vi kom til mål som et samlet lag, men det var vi ikke. Vi var elendige til å samarbeide. Bortsett fra Vibeke såklart - hun var en hensynsfull og forståelsesfull lagkamerat.

TV-stjernen har erfaring med å presse kroppen til ytterpunktet etter deltagelsen i
«Skal vi Danse» for fem år siden.

- Inntil jeg var med på
«Skal vi Danse» i 2010 var jeg vant til å trene hardt, men jeg har slitt mye med helsen siden og derfor trent veldig lett og rolig. Men jeg har aldri vært sterk eller løftet noe så tungt som den sekken i «71 grader Nord», sier hun.

Frustrerende for laget


Skihopper Roger Ruud er blant Aylars lagkamerater som syntes hun senket lagets tempo.

- Jeg klarte ikke holde samme tempo med dem da jeg bar tungt. Klart det er frustrerende for resten av laget som har masse energi, og klare til å løpe avgårde inn til mål. De sang, plystret og var ofte ikke anpustne engang mens jeg gikk bak og presset meg selv til jeg spøy flere ganger.

KJENDISGJENGEN: Deltakerne i sjette sesong av «71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis». Bak fra venstre.: Aylar Lie, Geir Schau, Mariann Thommassen, Roger Ruud, Emilie «Voe» Nereng og Bjørn Einar Romøren. Foran fra venstre: Vibeke Skofterud, Andreas Håtveit og Nil-Ingar «Nilsi» Aadne. Foto: TVNorge
KJENDISGJENGEN: Deltakerne i sjette sesong av «71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis». Bak fra venstre.: Aylar Lie, Geir Schau, Mariann Thommassen, Roger Ruud, Emilie «Voe» Nereng og Bjørn Einar Romøren. Foran fra venstre: Vibeke Skofterud, Andreas Håtveit og Nil-Ingar «Nilsi» Aadne. Foto: TVNorge Vis mer

Hun utdyper:

- Hadde jeg ikke hatt mensen ville jeg trodd jeg var gravid så mye som jeg spøy på den turen. Alle hadde tunge sekker, men alle bar ikke MAKSIMALT i forhold til hva de klarte. Hvis Roger ville få opp tempo burde han vært smart nok å ta ut litt vekt fra sekken min å bært tyngre selv. Hadde han bært halve kroppsvekten sin ville nok kanskje han gått litt saktere han også, sier Aylar.

«71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis» sendes på TVNorge søndag kl. 20.00.

LES OGSÅ:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.