- Hadde ingen intensjoner om å date henne

Dating-forespørselen fra Taylor Swift ble pinlig for Bradley Cooper.

IKKE INTERESSERT: Bradley Cooper var ikke interessert i å gå på date med Taylor Swift og takket pent nei. Foto: Stella Pictures
IKKE INTERESSERT: Bradley Cooper var ikke interessert i å gå på date med Taylor Swift og takket pent nei. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Taylor Swift (23) er singel etter det svært så offentlige bruddet med One Direction-stjernen Harry Styles (18). 

Nå hevder RadarOnline.com at sangeren er desperat etter å gå på date med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (38). Så ivrig er Taylor, at hun har bedt venninnen Jennifer Lawrence, som spiller sammen med Cooper i filmen «The Silver Linings Playbook» om å fikse et møte.

Forslaget falt derimot ikke i god jord hos «Hangover»-kjekkasen. Cooper skal ha sagt til Jennifer at Taylor var alt for ung for ham og at han absolutt ikke var interessert.

- Bradley har ingen intensjoner om å bli sammen med eller gå på date med Taylor, sier en kilde til RadarOnline.com.

Bradley skal være fast bestemt på at han nå ønsker seg et seriøst forhold. Han er også bekymret over ryktet popstjernen har som mannejeger.

- Han syns hun er alt for ung for ham og vil heller date noen på sin egen alder enn en som er 16 år yngre fordi han er klar for et seriøst forhold. Det var litt pinlig for Bradley. Jennifer oppsøkte han og fortalte at Taylor var interessert, men Bradley takket pent nei, selv om han visste at Jennifer og Taylor er venner.

- Det var et spenstig forsøk av Taylor, men hun må nå finne seg en annen mann å jakte på, siden Bradley ikke er interessert, utdyper kilden.

Taylor Swift er som nevnt singel igjen etter bruddet med Harry Styles. Forholdet skal ha blitt avsluttet fordi hun ikke var seksuell nok for boyband-stjernen.

- Taylor er så bekymret for at hun skal få et dårlig rykte siden hun dater så mange forskjellige menn, at hun ikke har sex med de hun dater, sier en nær venn av popstjernen til RadarOnline.com.

At Taylor i tillegg til stadighet ville snakke om antikvitekter skal ha vært siste dråpe for 18-åringen.

- Harry elsker å gå på eksklusive barer og klubber, men Taylor er mer hjemmekjær og alt hun ville snakke om var antikviteter. Det gjorde ham gal, så han dumpet henne.

LES OGSÅ: - Han ser flott og lykkelig ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer