MER ENN UTSEENDE: - Det finnes mange pene kvinner i hele verden, og som har fantastiske kropper - men som likevel ikke er noe i dag. Det har hjulpet meg mye at jeg ser bra ut og at jeg har en bra kropp, men det blir mer interesse rundt fordi man har hele  Foto: TV3
MER ENN UTSEENDE: - Det finnes mange pene kvinner i hele verden, og som har fantastiske kropper - men som likevel ikke er noe i dag. Det har hjulpet meg mye at jeg ser bra ut og at jeg har en bra kropp, men det blir mer interesse rundt fordi man har hele Foto: TV3 Vis mer

- Hadde ikke vært på TV om jeg var tjukk

Den svenske TV-stjernen tror eget utseendet har mye av æren for TV-suksessen. Men ikke alt. Se video!

Se videointervjuet med Anna Anka nederst i saken!

SEHER.NO: Anna Anka (39) har engasjert - og provosert - store deler av Skandinavia gjennom sin rolle i «Svenska Hollywoodfruer» og etterpå «Anna Anka søker assistent». Til høsten er hun klar med enda et program, nemlig «I form med Anna Anka», der 39-åringen skal slanke ti overvektige svensker.

Selv har den omstridte TV-stjernen også slitt med vekten en liten periode, innrømmer hun da Seher.no møter henne på Grand Hotel i Stockholm. Men hun aldri var tjukk av den grunn.

- Jeg har alltid vært veldig smal, jeg har aldri vært en overvektig person. Heller tvert om. Men da jeg kom til USA i 1993, og du vet omstillingen, med mat og mye festing, da gikk jeg opp i vekt. Dermed fikk jeg press på meg, at jeg måtte gå ned i vekt for fortsatt å bli brukt i modellyrket. Men jeg var absolutt ikke tjukk eller noe slikt, men man så forskjellen da og nå, sier hun til Seher.no.

Slik startet det da Anna Anka altså bestemte seg for å involvere seg i trening. Hun ville lære seg hvordan man lever et sunt liv.

- Det er alltid dumt når det går ut over jobben din, som det gjorde med meg. Det er en stressende situasjon, man forstår liksom ikke helt hva det handler om. Jeg har aldri hatt problemer med vekten eller sånn, så når folk sier til meg at jeg må ned i vekt - da begynner man jo å tenke. Men jeg ville ikke få panikk, jeg ville heller gjøre det på rett måte, forteller hun.

Eks-modellen mener nemlig at det er mange som mister kilo på helt feil måte.

- Mange modeller ser unyttige ut. De går på diverse «crash diets», mens man etterpå tenker «Gud, hva skjedde med dem»? Selv har jeg alltid vært nøye med at sånn vil jeg ikke gjøre det. Det skal gjøres på en naturlig måte, slik at man har det bra etterpå.
 
- Hvordan hadde livet til en overvektig Anna Anka sett ut, tror du?

- Hadde jeg vært overvektig, hadde vi ikke sittet her du og jeg. Da hadde jeg sittet og tatt en is et sted, humrer Anka, som straks blir mer alvorlig.
 
- Jeg tror i hvert fall ikke at jeg hadde vært på TV. Men jeg er ikke bare på TV fordi jeg er smal og fin. Man må ha mer, man må ha karakter. Og det er det jeg ble.

For det er disse tre tingene i kombinasjon som først og fremst har gjort at hun har hatt så stor suksess, mener 39-åringen selv.

- Det finnes mange pene kvinner i hele verden, og som har fantastiske kropper - men som likevel ikke er noe i dag. Det har hjulpet meg mye at jeg ser bra ut og at jeg har en bra kropp, men det blir mer interesse rundt fordi man har hele pakka, forteller Anna Anka, som er klar i svaret på hva som trengs for å opprettholde et pent utseende.

- Disiplin. Jeg har alltid sagt at livet er disiplin. Og man må ha rutine når man skal være disiplinert. Se på barna, de trenger rutiner og disiplin i livene deres. Sånn er det også for voksne, vi fungerer best når vi vet hva som skjer hele tiden, sier hun til Seher.no.

«Anna Anka søker assistent» sendes på TV3 mandager klokken 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen
 
Se videointervjuet med Anna Anka her:[obj:media:8775]