Hadde ikke TV i oppveksten

- Vi var så heldige å vokse opp slik unger skal vokse opp. Uten påvirkning fra andre, sier «Hver gang vi møtes»-aktuelle Øivind «Elg» Elgenes.

SEOGHØR.NO: Lørdag er det klart for premieren på den nye sesongen av TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes», hvor kjente norske artister tolker hverandres låter.

I år deltar Alexander Rybak, Simone Eriksrud, Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes, og sistnevnte er først ut til å bli hyllet av de andre artistene.

CELEBER GJENG: Elg deltar i årets «Hver gang vi møtes» sammen med  Lars Lillo-Stenberg, Sigvard Dagsland, Anneli Drecker, Simone Eriksrud, Samsaya og Alexander Rybak.
CELEBER GJENG: Elg deltar i årets «Hver gang vi møtes» sammen med Lars Lillo-Stenberg, Sigvard Dagsland, Anneli Drecker, Simone Eriksrud, Samsaya og Alexander Rybak. Vis mer«Elg» (56) har hatt en enorm suksess som vokalist og låtskriver i bandet «Dance With A Stranger». Bandet har solgt over en million plater, har tre Spellemannspriser, og har gitt ut seks album.

I fjor benket nesten en million nordmenn seg foran TV-suksessen, og i år håper TV 2 å gjenta bragden med nye, folkekjære artister.

Men selv om han nå vil gjøre suksess på skjermen, er «Elg» oppvokst uten TV!

POPULÆRE Dance With a Stranger har hatt en rekke hits på norske singellister: Frode Alnæs, Yngve Moe, Bjørn Jensen og Øivind Elgenes. Foto: NTB scanpix
POPULÆRE Dance With a Stranger har hatt en rekke hits på norske singellister: Frode Alnæs, Yngve Moe, Bjørn Jensen og Øivind Elgenes. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er barn av min tid. Vokst opp på 70-tallet, og vokst opp med musikken som har lagt grunnlaget for dagens musikk.- Jeg er så heldig å være vokst opp uten TV. Du har operativsystem 8. Jeg har OS1. Fordelen med OS1 er virusfritt, og vi var så heldige å vokse opp slik unger skal vokse opp. Uten påvirkning fra andre. Det er klart, jeg føler meg litt Jurassic Park i denne verden her, men det har jeg tenkt til å fortsette med!

«Elg» har møtt mange kjente artister på sin vei, men det sterkeste møtet var da han møtte The Beatles-trommeslager Ringo Starr.

- Det var da jeg en gang i tiden spilte på en greie nede i Monte Carlo, og jeg spilte den samme låten som Lars Lillo-Stenberg skal opptre med, «Invisible Man».

- Jeg sprang frem til scenekanten, og pekte på den første jeg så, og sa «It´s so nice to meet you here this evening» den personen var Ringo Starr, og han sa det samme til meg. Da fikk jeg litt kick!

«Hver gang vi møtes» ser du på TV 2 lørdager klokken 20.

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke å stå foran kamera