TRIVES BEST MED FAMILIEN: Gro Espeseth elsker å komme hjem til kjæresten og deres tilsammen seks barn.  Foto: Julia Naglestad/NRK
TRIVES BEST MED FAMILIEN: Gro Espeseth elsker å komme hjem til kjæresten og deres tilsammen seks barn. Foto: Julia Naglestad/NRKVis mer

- Hadde ikke trodd jeg skulle bli mor så fort

I dag har Gro Espeseth et helt lag på hjemmebane.

SEOGHØR.NO: I mange år har den norske fotballspilleren Gro Espeseth (41) gjort suksess på fotballbanen og også på hjemmebane er det et helt «lag» å holde styr på.

Det første barnet kom derimot som en overraskelse. I 2001 la Espeseth opp som spiller etter å ha fått problemer med en korsbåndskade.

Året etter fikk hun sin første sønn.

- Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli mor så fort, men Brage var veldig velkommen, sier Gro i et intervju med VG.

Seks barn i huset

Etter en tid som alenemor for ett barn møtte hun Bjørn Ove som hadde tre barn fra før. I dag har de to sønner sammen og lever som en ekte storfamilie.

- Vi er veldig samkjørt, og jeg setter veldig pris på at vi periodevis er sammen med alle seks barna. Jeg synes det er kjekt å ha folk rundt meg, det har jeg alltid likt, sier 41-åringen.

Før hun la opp vant Gro Espeseth EM for Norge i 1993, VM i 1995 og OL i 2000 i tillegg til flere mesterskapsmedaljer og seire i cupen og ett seriegull.

LES OGSÅ: «Villdyret» hyller rivalen