- Hadde ikke trodd jeg skulle begynne å gråte

Jenny Skavlan klarte ikke å holde følelsene tilbake under «MasterChef»-innspillingen.

LEDER MAT-KONKURRANSE: Jenny Skavlan tok selv til tårene flere ganger da hun måtte trøste deltakere i TV3s nye mat-konkurranse «Master Chef». Foto: Anders Myhren, Seher.no
LEDER MAT-KONKURRANSE: Jenny Skavlan tok selv til tårene flere ganger da hun måtte trøste deltakere i TV3s nye mat-konkurranse «Master Chef». Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se videointervju med Jenny Skavlan nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Jenny Skavlan (23) hevder hun ikke bare har lært mye om mat etter at hun takket ja til programlederjobben i den nye realitykonkurransen «Master Chef» på TV3.

I det nye konkurrerer hundrevis av nordmenn om å bli Norges nye kokke-talent, og Jenny legger ikke skjul på at det flere ganger ble følelsesladete øyeblikk i studio.

 - Jeg hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle drive med gruppeklemming og grining og sånn, for det synes jeg er så flaut å se på. Men plutselig stod jeg i en gruppeklem og grein. Da var løpet kjørt, sier hun til Seher.no

Ekspert-juryen som består av Eyvind Hellstrøm, Tom Victor Gausdal og Jan Vardøen, legger nemlig ikke fingrene imellom når de skal si sin mening om amatørkokkenes forsøk bak kjøkkenbenken, men Jenny frykter ikke at hun selv ville blitt slaktet hvis hun selv skulle prøvd seg foran matkjennerne.

- Jeg tror jeg skulle klart meg relativt greit. Jeg ville kanskje servert en trøffelrisotto med parmasurrete kamskjell, sprøstekte.

- Hellstrøm er ikke så skummel i virkeligheten, som han virker på TV. Han følger opp deltakerne på en utrolig barmhjertig måte. Han tar vare på de, lærer de ting og blir oppriktig skuffa hvis de ikke tar vare på lærdommen han prøver å gi de. Det er bare et engasjement flere mennesker skulle hatt, sier hun til Seher.no.

Men selv om hun håper at det nye programmet blir vårens hit på TV-fronten, ønsker ikke Jenny Skavlan å bli omtalt som «Master Chef»-Jenny, eller med noen andre kallenavn.

- Helst vil jeg bli omtalt som Jenny, enkelt og greit. Ikke pizza-Jenny, ikke «Fatso»-Jenny, ikke «nazi-splatter»-Jenny, sier hun med et smil.

«Master Chef» har premiere på TV3 tirsdag 16. mars kl 20.30.

LES OGSÅ: Hellstrøm: - Det har blitt noen tårer


Se videointervju med Jenny Skavlan her:[obj:media:8479]